Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek egy férfit mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy férfit mennyire zavar, ha a nő melle egy kicsit lóg?

Figyelt kérdés

Az van, hogy a barátnőm nekem panaszkodott, hogy nem mer a barátja előtt teljesen levetkőzni, mert nem szereti a mellét, amiatt hogy kicsit lóg, és fél, miit szólna a barátja hozzá. És hogy már párszor a srác próbált hozzá férkőzni, de a barátnőm leállította.

Sajnos semmilyen tanácsot nem tudtam szegénynek adni...

2017. júl. 6. 17:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
37%
Az a "jó" benne, hogy az ember lánya nem dönt arról, mennyire lóg a melle. Te is azt írod, inkább kicsit lógjon, mint a mű. De a linkelt képek helyett bárki a műt választaná.
2017. júl. 6. 22:11
 22/28 anonim ***** válasza:
21-es azért a képeken lévő mellek lógása extrém túlzás, itt "kicsit lóg" kifejezésről beszélünk a kérdező által. Magamból indultam ki, a páromnak is "kicsit lóg" ettől még nagyon szeretem őt is és a melleit is, el nem tudnám képzelni, hogy egy szabott, műmellet csókolgassak!
2017. júl. 6. 22:16
 23/28 anonim ***** válasza:

"z a "jó" benne, hogy az ember lánya nem dönt arról, mennyire lóg a melle. "

Na igen, én sem döntöttem, hogy ne legyek jóképű, és egy igazságos világban valószínűleg a logó mellek vagy a nem szimmetrikus arcom helyett mindkettőnknek a belső értékeit vennék figyelembe.

A linkelt képek egyébként nagyon extrém példák, egy pár logó mellet láttam már, és nagyon nem ez a kategória.

2017. júl. 6. 22:21
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a melle lógjon, mint az orra.
2017. júl. 7. 09:20
 25/28 anonim ***** válasza:
Utolsó: ez jó :D
2017. júl. 7. 11:17
 26/28 anonim ***** válasza:
Sajnálom de ezentúl csak azoknak fogsz bejönni akiknek még nem volt nőjük, például nekem. :) A többinél nem ütöd meg a mércét. 30F.
2017. júl. 7. 14:39
 27/28 anonim ***** válasza:
Na de akkor az extrém lógónál jobb a mű.
2017. júl. 7. 15:40
 28/28 anonim ***** válasza:
amúgy én eltudnék képzelni nagyon izgi szexet lógó mellű nővel. de ahhoz kellene, hogy ne szégyellje magát, hanem bátor legyen.
2017. júl. 7. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!