Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek egy férfit mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy férfit mennyire zavar, ha a nő melle egy kicsit lóg?

Figyelt kérdés

Az van, hogy a barátnőm nekem panaszkodott, hogy nem mer a barátja előtt teljesen levetkőzni, mert nem szereti a mellét, amiatt hogy kicsit lóg, és fél, miit szólna a barátja hozzá. És hogy már párszor a srác próbált hozzá férkőzni, de a barátnőm leállította.

Sajnos semmilyen tanácsot nem tudtam szegénynek adni...

2017. júl. 6. 17:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
67%

Nekem anno viszonylag rövid idő alatt lettek jó nagy melleim serdülőkorban...

Hú, nagyon nehéz volt megbarátkozni vele, az irigy osztály pitsái lányok is hangoztatták, akinek kis melle volt, hogy neki nem is kéne nagy, mert az lóg vagy lógni fog és milyen már..

Én még depressziós is lettem szinte, hogy úristen.. Fel akartam varratni 18 éve koromban konkrétan. :D

Aztán ekkor jött egy megvilágosodás, hogy MIINDEN nagyobb kell alapból picit tényleg lógósabb, de én rájöttem, hogy én tulajdonképen szeretem a melleimet.

Azóta is párom a párom, és imádja őket, gyönyörűnek tartja, sokszor le sem tud szakadni róla(m).

Szóval igaza volt annak a válaszolónak, aki azt mondta, hogy sok múlik azon, hogy a te fejedben milyen kép él: Te szereted-e? Vagy legalább elfogadod-e? HA magabiztos vagy nem leszel te gátlásokkal és zárkózol el miatta állandóan, az nyilván sokkal jobb és ez a járható út..

A másik meg, hogy ha a férfi szerelmes lesz, akkor nem fogja érdekelni/csúnyának találni vagy bármi.

Szóval érdemes akkor elérni a szexig, amikor már megvan a kellő bizalom is.

Ezt a 2 tanácsot tudom adni saját tapasztalatomból kiindulva.

2017. júl. 6. 18:40
 12/28 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ezek lógnak, és nem tetszik egy pasinak sem.

Minden relatív. A lógó mell is!

2017. júl. 6. 18:54
 13/28 anonim ***** válasza:
Azt mondd neki, hogy nincs más választása, mint használni a melleit. Nincs más út. Tanulja meg, tapasztalja ki, hogy ezekkel, hogy tud izgatóan hatni az adott férfira.
2017. júl. 6. 18:59
 14/28 anonim ***** válasza:
65%

D kosaras mellekkel áldott meg az èg, nyilván " lóg". B-C kosár fölött csak a műmellek állnak hetykèn.

Bizonyos szintig tök normális.

2017. júl. 6. 19:04
 15/28 anonim ***** válasza:
16%
Ez azért kortól, és körítéstől is függ. Nyilván idősebben ez normális dolog, fiatalon szintén megesik, de ha elég ajó a körítés, akkor simán elnézhető, bár enyhén taszító tud lenni, de ettől még nem dobnék ki egy csajt.
2017. júl. 6. 19:29
 16/28 anonim ***** válasza:
90%

Mindenkit másmennyire.

Ha szerelmes vagy, minden ilyen lényegtelen.

2017. júl. 6. 19:30
 17/28 anonim ***** válasza:
24%
Zavarja őket.
2017. júl. 6. 20:01
 18/28 anonim ***** válasza:
51%
Ha már oda jutok, hogy vetkőztetem, akkor ez a takargatás ezerszer jobban bosszant mint az, hogy a melle már nem olyan mint 18 évesen volt.
2017. júl. 6. 20:15
 19/28 anonim ***** válasza:
59%

Kis butus, 18 éves, sőt 16 éves lányoknak is lóg a melle sok esetben.

A média persze nem mutat ilyesmit, így azt hiszitek mindenkinek peckesen az ég felé mereda bimbója legalább tiniként. Hát nem.

2017. júl. 6. 21:08
 20/28 anonim ***** válasza:
39%
Inkább kicsit lógjon és természetes legyen, mint egy műmell, implantátummal kitömve. Abban például mi a jó?
2017. júl. 6. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!