Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire gondolnátok ha meglátnátok egy párt, amelyben a nő sokkal nagyobb (kövérebb) mint a pasija?
Tehát pl. Egy átlag vagy vékony férfi és mellette egy jóval 100kg feletti nő vagy még nagyobb.
Ti kiröhögnétek őket? Esetleg lennének negatív gondolataitok?
Vagy teljesen közömbös lenne az egész?
Kb. Ilyesmi méretű nőre gondlok mint ez a modell, vagy nagyobb:
Szerintem kicsit vicces, de nem reagálnék kifelé semmit, amúgy alapvetően az ő dolguk...
Mondjuk egy ilxen nőhöz nem volna gusztusom, de ez meg az én dolgom...
Én 100 körül vagyok de messze nem így nézek ki, párom 50. A képen pedig 150 felett van a nő minimum a térdkalácsa alapján.
Néha elgondolkozom miért lehet neki jó velem. Én férfinak tartom, imádok vele kirándulni, beszélgetni, ő pedig annyi szeretetet, odafigyelést ad amit minden ember szeretne.
Bármikor arról van szó sportoljunk, egészségesebb ételeket együnk mindig vevő vagyok rá mivel az én esetemben nem a túl zabálás van hanem a rendszertelen étkezés, hogy csak este van rá időm.
Arra gondolnék, hogy biztos ilyen nök tetszenek a férfinak.
Én is voltam már kapcsolatban duci lánnyal, a képen láthatóhoz hasonló alkatúval még csak szex volt. Nem az alakjával volt a gond, csak sajnos elég igénytelen volt. Borotvát, szappant akkor is ér használni, ha ekkora az ember lánya!
Le leszek pontozva de! Sok pasi aki nem talál magának normál alkatu lányt. Előadja ő a nagyon vastag nőket szereti.
Itt is 10× annyi pasi szingli mint lány. Pasiknak áll a cerka ~hormonok~hát leadják az igényeiket csak tudják a testi lelki ösztönt kiélni. Egy ilyen nő regisztrál társkeresőre nagyon maximum 2hónap alatt szeretőt talál.
Ha az 50es házaspárok is számìtanak...
Hipermarketekbe sok ilyet látok. Az asszony az esetek nagy részében kőbunkó. Kiabál veszekszik mindenki előtt a férjével. A férj olyan tipikus szandál-hosszú szárú zokni rövid nadrág hasitasi pasi. Tolja a bevásárlókocsit némán.
Ilyenkor arra gondolok vajon a nő szép lány volt e vagy a pasinak ez jutott. Azert 20-30 éve még a legtöbb nő férjet akart magának,meg hát az agglegénység se volt menő. Főleg falun.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!