Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan nőt, aki szívesen leélne egy életet egy görögkatolikus pap mellett?
Figyelt kérdés
2017. júl. 5. 21:20
2/4 anonim válasza:
Azta. És akkor otthon is keresztvetés meg imádkozás kajcsi előtt meg minden hétvége mise meg minden minden. Gondolom valami elég vallásos nő illik egy paphoz nem?
Vagy hogy működik ez?
3/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit vár a nőtől az illető? Legyen a nő is görögkatolikus? Vagy esetleg elég, ha "csak" más keresztény vallása van? Vagy azzal is együtt tud élni a férfi, hogy a nő esetleg nem vallásos? Ha elég rugalmas a férfi, akkor szerintem nem lehet probléma a pártalálás, utána kell ügyesen menedzselni a nézetkülönbségeket, semmit nem egymásra erőltetve. Amennyiben eleve elvárás a vallásosság, vagy esetleg az adott vallás követése, sokkal nehezebb dolga van, mert ez ma már nem "divat", a fiatalok között egyre kevesebben érdeklődnek ilyen irányban.
4/4 anonim válasza:
Azt konkrétan nem tudom, hogy ki mennyire szeretne görögkatolikus pap felesége lenni, de ismerek olyanokat akiknek az apukája görögkatolikus pap. 8 gyerek van a családban, és akiket én ismerek közülük azok mind nagyon rendesek.
Én mondjuk római katolikus vagyok, de ha úgy adódna, nekem nem lenne ellene kifogások kisebb vallási különbségeken kívül. Mondjuk én eleve vallásos vagyok, szóval ilyen szempontból nem lenne nagy változás. Egyébként a protestáns lelkészeknek is lehet feleségük, az is ugyanolyan.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!