Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ereztetk ugy ha valakivel nem beszeltek sok ideig akkor a facebookon zenek altal komonikaltok?
Tyű, ez nagyon gyerekes.:o Én egyetlen egyszer csináltam ilyet, hogy kiraktam egy zenevideót azért, hogy tudassam a világgal, hogy milyen is vagyok, mert amúgy nagyon zárkózott voltam akkor. De ez még középiskolában volt.
Nem értem amúgy, nem lenne egyszerűbb szimplán csak dumálni?
Ez nagyon gyerekes.
Ha még kölcsönös is a dolog, akkor miért nem csináljátok azt, hogy egyszerűen fogjátok, és privátban irkáltok?
21/L
ez nem gyerekes, én is csinálom.
ez baromi izgalmas,mert mit kiteszel, csak te és ő tudja dekódolni, a ti titkotok, mégis bárki láthatja, hajrá.
Nem, már kinőttem abból a fantáziálásból, hogy minden körülöttem forog, ha kirak valaki egy számot, azt biztos miattam rakja ki, és próbálom keresni a rejtett értelmet a szövegben (amiről később kiderül, hogy nem is értette, mert nem tud annyira angolul :)).
Tiniként mint mindenkinek nekem is volt ilyen korszakom, ma már nem gondolom, hogy egy nő azért oszt meg valamit, hogy nekem üzenjen (vagy ha tényleg ezt teszi, akkor nem nagyon érdekel, egy felnőtt nő ne FB megosztásokon keresztül kommunikáljon)
#5:" Ha tini vagy, akkor tényleg izgalmas. De már tinikorban is levágja minden közös ismerősötök a nyálas számokból, hogy mi van."
ha tudatlan vagy, akkor gondolkozol csak így.
amit a kérdező felvázolt, és amire én reagáltam, hogy magam is csinálom, azt a jelenséget a szociális szteganográfia elmélete igazolja, amit az internet hatásait kutató szakemberek írtak le.
ez a rejtjeles kommunikáció létezik, és nemcsak a Facebook-generáció használja (a fiatalok), hanem bárki, aki tisztában van vele, milyen előnyei vannak.
tessék olvasni, tájékozódni, mielőtt valakit leoltasz!
Komonikál?
Made my day. Mondjuk érthető, hogy miért zenével meg idézetekkel "komonikálsz", mert hiszen írni nem tudsz.
#8-as ez mind szépen hangzik, csak épp semmi értelme meg logikája nincs. Titkos üzeneteket küldtök egymásnak egy közösségi(!!) hálón. Mi értelme kirakni egy titkos üzenetet mindenki elé?(remélem érzed az iróniát a dologban) Vagy ennek az a lényege, hogy ki tudja jobban kódokba ölteni az üzenetét? Ennek ugyan mi értelme? Mert akkor ez már régen nem is a kommunikációról szól, hanem csak kódolásról. Ha annyira titkos az üzenet, akkor miért nem privátba nyomjátok egymásnak?
Rengeteg előnye van? Na erre most már tényleg kíváncsi vagyok, leköteleznél ha írnál pár példát, és logikusan alá is támasztanád, mivel te alkalmazod ezt.
Maximum egyetlen dolgot tudnék elképzelni amit fejleszthet ez, az pedig az, hogy jobban fogod tudni olvasni az embereket. De ez véletlenül sem azt jelenti, hogy fogsz tudni velük kommunikálni is, sőt pont hogy megnehezíti ezt, hogy nem konkretizálsz, hanem csak jelezgetsz, kódokba öntöd az üzeneteidet, ahelyett hogy őszintén kimondanád amit érzel/gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!