Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat elején milyen gyakran találkozgattatok?
Figyelt kérdés
Az első hónapokra gondolok, ja és úgy, hogy kb 100-150 km van köztetek.2017. júl. 2. 11:35
11/12 A kérdező kommentje:
#10 már ne is haragudj, de az érzéseket illetően miért lenne langyosvíz az, hogy nem tudunk minden nap együtt lenni? Ettől még lehetünk nagyon szerelmesek...sőt, engem csak jobban feltüzel és jobban is tudom értékelni az együttlétet, ha nincs minden nap. De ízlések és pofonok, neked úgy jó, nekem így :D
2017. júl. 4. 11:05
12/12 anonim 

válasza:

Mi majdnem minden nap találkoztunk a legelején is, nagyon hamar összeköltöztünk és azóta is együtt élünk. Mégis ugyanúgy várom minden este, hogy együtt legyünk, mikor végzünk a munkával és a közös hétvégéket.
Szerintem elég gáz, ha csak egymás kerülésével tudja valaki fenntartani a tüzet a kapcsolatában :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!