Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat elején milyen gyakran találkozgattatok?

Hétvégente, péntektől vasárnapig.
120 km
Most már együtt élünk

Hát gyerekek én 20-onévesen éjjel11-kor is elindultam Miskolcra, ha az ottani kedvesem rámtelefonált, hogy kíván :-)
Szóval amilyen gyakran csak lehet és vágysz a másikra :-)
Ha már az elején gondolkodik az ember, hogy menjek ? áááá nem inkább megnézem az X - Y meccset, akkor az a kapcsolat nem ér egy fillért se.

Nem mindenki trilliárdos, hogy 100 (oda-vissza 200) km benzint elautózgasson.
100 km hogy lenne már távkapcsolat? Ne vicceljetek, ez kocsival 1-2 óra. Sokkal jobb, mintha itt lakna a szomszédban és állandóan egymás seggében lennénk, hanyagolva a barátokat, családot, tanulást meg mindent...volt már ilyen kapcsolatban részem és sok ismerősöm is ilyenben van, ezek a tipikus "addig vagyunk barátok, amíg nincs kapcsolatom, aztán szarok a fejedre, míg nem szakítunk" emberek, na ebből nem kérek.
Nyilván majd az összeköltözés más téma lesz, de így az első hónapokban izgalmasabb és egészségesebb is, ha nem talizunk minden nap, legalábbis szerintem. Engem csak jobban feltüzel a dolog :D
Amúgy mi a párommal egyetemisták vagyunk, így az összeköltözés még amúgy is esélytelen lenne, a szüleinknél élünk(bár van kocsink és a pénz sem akadály, ez nyilván nagy könnyebbség).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!