Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek változhatnak az érései?
Igen EZT kéne megérteni hogy nincs veled max. fizikailag!
Volt hogy sírtam amikor hazamentem tőle annyira fájó ez az érzés....és destruktív. Elhiszem hogy jó vele de ez csak illúzió és nagyot lehet esni.. :(
..és igen, amit utolsó írt: én is mondtam az exemnek hogy nagyon jól játszotta a problémás fazont közben közel sem volt annyi problémája mint nekem! és akkor őt sajnálni kellett, stb...zsarnokoskodott is -eza kettő párban jár figyeld meg. Szóval ha komolyan akarsz kapcsolatot nem éri meg elszívja majd az összes életenergiádat:(((
hidd el jó szándékkal mondom...
Óriásit változtam most bár egyedül vagyok de sokkal jobban érzem magam és BOLDOG! vagyok..!:) olyan érzek amit évek óta nem mintha megnyertem volna a lottó ötöst..! nem vicc!
:D
..de ezt nem szabad..42 vagyok, higgyetek nekem!
:) Inkább egyedül én is...jah!
Van gyerekem is ha belegondolok mennyi energiám ment el erre a "férfra" és időm, amit akár vele is tölthettem volna /bár már nagy../ :(( De legalább megmondta hogy nem akar az enyém is így kezdte..ugyanis TUDTA magáról hogy alkalmatlan egy párkapcsolatra. Jól tudta:(
Amúgy mostanában hallgatok népdalokat véletlen átvált a rádió biciklizés közben nagyon sokat tanulhattok szerelemről!!!:)
https://www.youtube.com/watch?v=CPeqf0gU-tY
a legtöbb átvitt értelemben íródott régen sem volt egyszerű a szerelem!!:)) Petőfi is megmondta hogy a szerelem sötét verem!:D...
na, a kulturális estet berekesztem jó éjt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!