Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek változhatnak az érései?
Figyelt kérdés
Egy olyan férfinak,akinek nincsen érzései ,ha mondjuk bevallanám ,hogy szeretem. Változtatna valamin? Vagy kiröhögne?2017. jún. 30. 18:05
1/21 anonim válasza:
Hogyhogy nincsenek érzései? Ezt ő mondta??
Valami rossz párkapcsolata volt?
2/21 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nincsenek érzései...
2017. jún. 30. 18:07
3/21 anonim válasza:
Ha pszichopata, akkor nem fog változni.
4/21 A kérdező kommentje:
Csak kihasználja a nőket...
2017. jún. 30. 18:11
5/21 anonim válasza:
Mennyi idős és miért, valamilyen pszichés betegsége van, konkrétan tudsz erről?...
6/21 A kérdező kommentje:
Igen,mert mondta,hogy nem akarja magát elkötelezni.az,hogy milyen pszichés betegsége van azt nem tudom.
Majdnem 40éves.
2017. jún. 30. 18:15
8/21 anonim válasza:
Akkor meg minek vallaná be? egy vagy a sok közül..ismertem ilyet menekülj amíg még van önbecsülésed stb..! Saját magukon kívül nem szeretnek ezek mást..hidd el. Két évig szenvedtem ma már csak köpök egyet!:(
9/21 anonim válasza:
jav. : vallaná = vallanád.. ! Ha meg be is vallja pláne!
10/21 A kérdező kommentje:
Én nem kérem ,hogy szeressen,csak legyünk együtt,tőlem csaljon meg nem érdekel,tőle ezt is elviselném,cssak legyen velem
2017. jún. 30. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!