Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bővebben lent
A történetem igen kusza,tiszta szappanopera,megpróbálom rövidre fogni.
11 év házasság a volt férjemmel,majd belépett egy harmadik,a megcsalásra sosem derült fény,de másfél évig tartó kábítást nem bírtam,végül különváltunk.itt is sok bakit követtem el sajnos,bosszúvágyból regisztráltam egy társkereső oldalra azzal a céllal,hogy visszaadom neki,megcsalom..pasik persze jöttek ezerrel képtelen voltam a kivitelezésre,adtam egy új esélyt a kapcsolatunknak az exemmel.
Minden még szarabb lett,én még jobban tönkrementem,az oldalon fent maradtam de sosem nézegettem.már sajnos átment durva dolgokba,verekedés stb.az italt se vetette meg az exem.Tavaly júniusban teljesen véletlenül felmentem ahol a sok-sok üzenet közül egy fiúét olvastam el,azóta tart a mi kis románcunk,habár itt se fenékig tejfel minden.
Mondhatni hogy azóta is távkapcsolatban vagyunk,itt is volt sok buktató hozzáteszem az exek miatt,mindketten nehezen viseltük el ezt a másik oldalról és mindkettőnk életében szerepet játszik.Ő 35 éves független,elég messze lakik tőlem,én 34 éves 3 gyermekes anyuka vagyok(a gyerekekről tud első perctől fogva)bennem sokszor előjön hogy komolyabbra szeretném foditani a dolgot de valahogy mindig kihátrál.
Tudom hogy sosem lesz plussz pénze mégis erre hivatkozik hogy gyűjtenie kell,tény sokszor voltam abban a dilemmában hogy ok ez igy elég és vége,de egyszerűen képtelen vagyok elengedni.
Nagyon szeretem,mindennél jobban.
Ma arra képes voltam hogy x száz kilómétert utaztam hogy lássam őt,és nem láttam április óta,de be kell valljam szeretem.
Nagyon szeretem,de hülye nem vagyok,szerintem ő már nem szeret úgy mint rég.Tudom hogy szeretett nagyon,de akkor meg nem álltam készen,mert a k@cs@g exem felkavart,és annyi fájdalmat okoztam neki,hogy megérdemlem ezt hogy most visszakapom.
De SZERETEM......,
Csak azt hiszem késő

Szerintem se :(
Csak nem tudom elfogadni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!