Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne neki megírni neki az érzéseim?
Figyelt kérdés
Van egy férfi,akibe nagyon szerelmes vagyok sajnos,de ez az egész plátói. Szeretném ,ha tudná az érzéseim ,úgy talán könnyebb lenne nekem. Mindketten szinglik vagyunk. De ő nem fogja viszonozni sose ezt tudom, de mégis jobb lenne ha tudná. Szerintetek megírjam neki? Változtatna valamin? Még,ha ö nem is viszonozza,nem fog kiröhögni? Vagy ,hogy fog rám nézni,ha találkozunk?2017. jún. 29. 15:47
1/12 anonim válasza:
Szerintem ha rendes, normális gondolkodású ember, akkor nem fog kiröhögni. De az benne van a pakliban, hogy utána nem akar majd találkozni veled, pl. azért, mert nem akarná, hogy szenvedj a viszonzatlan érzelmek miatt.
2/12 A kérdező kommentje:
Én azt odaírom az üzenet végére,hogy ígérem nem kereslek többé,aztán eldönti mit akar ,visszaír vagy se
2017. jún. 29. 16:00
3/12 anonim válasza:
Miért érzed úgy, hogy tudnia kell az érzéseidről? Azért éreznéd jobban megad, mert tudnád, tényleg nem rajtad múlt a dolog? Ha így van, írj neki.
4/12 A kérdező kommentje:
Igen 3-as,ezt érzem max kiröhög,úgysincs már mit vesztenem
2017. jún. 29. 17:10
5/12 BlackSword válasza:
Akkor meg mire vársz??? Ha tényleg nincs mit vesztened, akkor írd meg neki...
6/12 A kérdező kommentje:
De félek. Meg mit írjak neki?
2017. jún. 29. 18:00
7/12 anonim válasza:
Nem kell kiadnod magad,elég,ha annyit írsz,hogy szívesen találkoznál vele kettesben,mert mostanában úgy érzed,bejön neked,mint férfi.Ennyi bőven elég,aztán majd eldönti,mit kezd a helyzettel.
8/12 anonim válasza:
Az őszintét. De miért gondolod, hogy nem kellenél neki? Lehet, hogy elképzelése sincs arról, hogy úgy gondolsz rá...
9/12 A kérdező kommentje:
Mert kijelentette ,hogy nem akarja magát elkötelezni.
2017. jún. 29. 19:17
10/12 anonim válasza:
Én is kijelentettem, hogy még ki akarom élni magam, erre épp szombaton akarok vallomást tenni a batárnőmnek, hogy vele akarok lenni, és kész. Lehet, hogy fogalma sincs róla, hogy mit érzel, és ő is hasonlóan őrlődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!