Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Töltsem le a Linet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Töltsem le a Linet?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy srác, ő a legjobb pasi akit csak ismerek. Van sajnos barátnője, nem tudom milyen lehet olyan mázlistànak lenni... Mostanában alig beszélünk, mondván a Messenger megszűnt neki meg a csajának, és mostanában átszoktak a Linera, ezért jön fel kevesebbet. De most már konkrétan ott tartunk hogy több napja nem volt belépve! Beszélni se tudok vele... Le akartam tölteni a Linet, de most így csak miatta? Furcsállná. Pedig a barátnője is van online gyakran, csak ő nem. De én úgy szeretem, nem bírom ki, hogy ne jusson nekem belőle, muszáj érezném a közelségét. Olyan jól néz ki, olyan okos, olyan szexi kisugárzása van... Folyton látom ahogy a barátnőjével bánik, és úgy szeretném ha velem is így viselkedne egy ilyen szexi pasi. Minden téren a legjobb pasi akit ismerek. Miért van, hogy valaki együtt lehet egy ilyennel, másnak meg csak a selejt jut, vagy szingli marad? Persze a barátnője is szép, folyton nézem az arcát és gondolkodok milyen lehet ilyen tökéletes fejjel élni. De az alakja is bomba, bár egy kicsit vékony szerintem, de igazából ez is csak szexisebbé teszi őt a barátja izmos oldalán állva. Különben meg könnyű jó csajnak lenni, ha az embernek a legjobb kiegészítő jut, azaz ez a srác. :( Ilyen kiegészítővel bárki jó nő. Szóval most nem beszélünk, napok óta nem is volt elérhető...
2017. jún. 29. 04:12
 1/3 anonim ***** válasza:

El kell engedned, ha az ő szíve másé. Fáj, de ha ő boldog azzal a lánnyal, akkor nem szabad zaklatnod őt.

Persze, ha már szabad lenne, tiéd lenne a lehetőség...

2017. jún. 29. 11:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez olyan, mint mikor a csúnya fiúk itt sírnak, hogy nekik csak a legjobb nő kellene, de az meg ugye nem áll meg nekik.

Egész életedben ábrándozni akarsz a falu bikájáról?

Vagy abban reménykedsz, hátha egyszer részegen meghúzna téged is?

2017. jún. 29. 11:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Főváros bikája maximum, ráadásul nem részegedik le, annál sokkal jobb pali ő. Ezért is nehéz hogy most nem beszélünk...
2017. jún. 29. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!