Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy jó barátomba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy jó barátomba, mit tegyek most?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk nagyon jó barátok, utóbbi időben eljárunk kettesben mindenhova, programokat szervezünk együtt és felhőtlenül telik az idő. Addig telefonra se nézünk csak beszélgetünk hulyeskedunk. Mindenben teljesen egyetertunk, megegyezunk. Egy almaink celjaink vannak. Szinte olyan mintha masik felem lenne.De mindez teljesen baráti, volt eddig mindkettőnknek. Legutóbbi ilyen együtt töltött napunk (ami egész napos volt) után este picit iszogattunk és én megcsókoltam. Nagyon nagy vágyat éreztem rá és ő vissza is csókolt de utána mondta ezt nem lehet. Másnap megint találkoztunk megbeszéltük ezt elfelejtjük. Akkor mondta velem érzi magát legjobban, nekem mond el mindent és ha majd lesz valakije olyat akar mint én. Én ezt nem ertem. Valakivel volt hasonló? Mi lett belőle? Én úgy érzem beleszerettem a legjobb fiú baratomba.
2017. jún. 27. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
De jó, ez tök cuki. Bárcsak én lennék a srác helyében. 😛😊 Szerintem ne szorítsd sarokba, mintha mi sem történt volna talizzatok, az élet majd úgyis elrendezi.
2017. jún. 27. 17:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Miét nem kérdezed meg tőle, hogy ha olyat akar mint te, akkor miért nem te?:D

Egyébként ez már ugyanolyan nem lesz soha. Vagy összejöttök és megpróbáljátok együtt, vagy lőttek a barátságnak.

2017. jún. 27. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Második vagyok. De amúgy az elsőnek igaza van. Ez ilyen kezdeti bizonytalankodás, hogy "ááá, a legjobb barátommal nem". Aztán együtt töltötök még egy kis időt és ha tényleg olyan ó veled, úgy is összejöttök.
2017. jún. 27. 17:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez szerintem is nagyon aranyos.Sodródj az árral,találkozgassatok,és aminek jönnie kell,az úgyis bekövetkezik! ;-)
2017. jún. 27. 18:30
 5/5 anonim válasza:

Fél attól, hogy ha összejönne veled,és a későbbiekben vége lenne köztetek,akkor elveszítene téged, mint a jó barátját :)

Bár vannak ismerőseim, akik régen barátok voltak,aztán összejöttek és nem sokra rá vége is lett közöttük,de a mai napig is megmaradt a barátságuk:)

2017. jún. 27. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!