Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi van a barátommal hogy ezt direkt csinálja vagy csak spontán jön neki most vagyunk 4 hónapja együtt. és ebben a hónapban jóformán csak bántott mondok pár példát. Lehordó alakozott és ez nagyon rosszul esett mert én nem vagyok megelégedve a testemmel mert ebben az évben fel szedtem 5 kg-ot és ez meg is látszik rajtam am 59 kg vagyok de nekem ebből az jött le hogy ledagatozot és amikor utaltam rá hogy ezzel ledagatozot akkor javította ki magát hogy egy karcsú hordó alakom van de a hordónak nincs alakja ez az egyik példa, másik hogy féltékeny a haveromra akivel egyszer találkoztam amiotta vele vagyok de akkor is 5en voltunk nem ketten, és gyakran felhozza ki tetszik neki meg hogy ez jó nő az jó nő ennek jó a melle meg a segge stb stb de ezt szerintem nem a barátnőjével kéne meg beszélni mert ez nekem rosszul esik. és a legjobb barátnőmnek is olyanokat mond pl:barátnőm hülyülésből mondta hogy megszállta a szentlélek és a barátom rá vágta hogy ő a szent lélek és hát miért ne legyek féltékeny ha ilyet mond . Nem tudom ezt hova tegyem 17/L2017. jún. 26. 22:57
1/2 anonim 

válasza:

Hát ha neked ilyen suttyókra van igényed...
Oké, hogy fiatal vagy, de a te korosztályodban is lehet valami normális srácot kifogni.
2/2 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy miért csinálja ezt idáig nem volt ilyen ....
2017. jún. 26. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!