Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? (Többi lent)
Ha egy férfi nem hajlandó belemenni semmilyen vitába, akkor sem, ha nagyon fontos dolgot kéne megbeszélni a párkapcsolat érdekében. Inkabb hallgat, de csak annyit mond, hogy elkerülje az esetleges konfliktust, aminek nem is kéne annak lennie, csak mondjuk a nő szeretne a pasijával valamit megbeszélni annak érdekeben, hogy megmentsék a kapcsolator es működjön tovább. Szóval csak azt mondja a pasi, hogy keresi a nő a konfliktust es vádaskodik es bizalmatlankodik. Meg, hogy hol van a szerény lány, akibe beleszerettem. De ha egyszer érzi a nő, hogy valami nem stimmel. De csak nem mondja el hogy igen ez meg ez a baj. Persze, hogy megbeszélés helyett mellébeszél a talin, á semmi baj, csak bal lábbal kelt fel. Ha szóba hozom, hogy mi a baj, tereli a szót. Utána szakítás lesz a vége.
Egy kapcsolatomról volt szó konkrétan.
Tényleg csak addig jó egy nő, amíg mindenre bólogat és szerény és nem akad ki semmin? Vagy mi kell a férfiaknak? Egy csúnya szó nem hangzott el meg nem volt kiabálás. De nem lehet mindenben egyetérteni. Egy normalis kapcsolatban ezt meg kene beszélni, nem?
a férfiak többsége (én is) szeret irányítani.
Nem arról van szó, hogy egy nőnek nem lehetnek meglátásai, ötletei stb! Inkább arról, hogy szeretjük ha mi tudunk egy olyan megoldással előállni, ami mindkettőnknek jó.
Azért kerüli a konfliktust, azért nem akar veszekedni, mert tart tőle hogy elveszít, és hoppon marad.
Egy normális kapcsolatban mindkét fél hajlandó a komprumisszumra! Nem makacskodnak meg márpedig ugy lesz ahogy én mondom bla bla.
Jajj de sok ilyet ismerek, hogy a nő a főnök pl...és a férfi meg döngeti a mellét, hogy igen nekem van egy 10 éves kapcsolatom...ja mert akkora papucs vagy öcsém mint az állat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!