Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor jön el az idő a szexre egy kapcsolatban?
Erre sincs szabaly.
Elso fiummal 1 ev utan, 16 evesen frkudtem.le. 3 evig jartunk, tre kapcsolat es tre szakitas volt.
Mostani parmmal, akivel jovo tavasszal eskuszunk, masodik randin lefekudtem 18 evesen.
22L
Az első 18 évesen volt 1.5 havi ismeretség után. Azon belül 2 héttel az után, hogy láttuk, komoly kapcsolat a közös célunk és kívántuk egymást kölcsönösen. Egy városban laktunk, ugyan abba a középiskolába jártunk, tehát napi szinten találkoztunk. Embere válogatja kinél mikor jön el az idő, a kölcsönös vonzalom az ami ilyenkor leginkább számít, külön erőltetni/firtatni nem kell. Ha mégis, ott valami probléma már van.
30/f
Szüzességem: 5 hónap után, de már 3 hónap után oráloztunk. Én 16, ő 17 voltunk.
Felnőtt korú, nem szűzként: 3-6 randi durván és pár hét ismerkedés. De ez függ attól hogy a másik milyen kezdeményező.
Barátommal a negyedik randin feküdtünk le, 2 éve vagyunk együtt.
25/N
Az elsőnél 1,5 hónap volt az első csókra rá, utána volt hogy csak 1 hét, volt hogy 2 hét, de szerintem ezek kicsit kevesek, csak a pasik szoktak rámenősködni. Igaz, én is szeretem a szexet, mitagadás.
Amúgy olyan 1 hónap lenne az ideális szerintem, addigra a másikat is meg lehet ismerni rendesen, plusz akkor már eléggé vágyni is fogsz rá.
A miénk távkapcsolatnak indult. Egy évet várt rám. Közben folyamatosan haladtunk. 2,5 éve vagyunk együtt. Mindegy mikor, csak az a lényeg, hogy készen állj rá és ne bánd meg.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!