Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mikor jön el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mikor jön el az idő a szexre egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ti hány éves korban, mennyi idő után feküdtetek le a barátnőtökkel/barátotokkal?

2017. jún. 26. 10:19
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

Erre sincs szabaly.

Elso fiummal 1 ev utan, 16 evesen frkudtem.le. 3 evig jartunk, tre kapcsolat es tre szakitas volt.

Mostani parmmal, akivel jovo tavasszal eskuszunk, masodik randin lefekudtem 18 evesen.

22L

2017. jún. 26. 10:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Kor és tapasztalat függő.
2017. jún. 26. 10:31
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

Az első 18 évesen volt 1.5 havi ismeretség után. Azon belül 2 héttel az után, hogy láttuk, komoly kapcsolat a közös célunk és kívántuk egymást kölcsönösen. Egy városban laktunk, ugyan abba a középiskolába jártunk, tehát napi szinten találkoztunk. Embere válogatja kinél mikor jön el az idő, a kölcsönös vonzalom az ami ilyenkor leginkább számít, külön erőltetni/firtatni nem kell. Ha mégis, ott valami probléma már van.

30/f

2017. jún. 26. 10:32
 4/9 anonim ***** válasza:
54%

Szüzességem: 5 hónap után, de már 3 hónap után oráloztunk. Én 16, ő 17 voltunk.

Felnőtt korú, nem szűzként: 3-6 randi durván és pár hét ismerkedés. De ez függ attól hogy a másik milyen kezdeményező.

Barátommal a negyedik randin feküdtünk le, 2 éve vagyunk együtt.

25/N

2017. jún. 26. 10:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Mostani párommal volt az első, 16évesen, 4hónap után, orál meg petting másfél hónap után volt.
2017. jún. 26. 11:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Az elsőnél 1,5 hónap volt az első csókra rá, utána volt hogy csak 1 hét, volt hogy 2 hét, de szerintem ezek kicsit kevesek, csak a pasik szoktak rámenősködni. Igaz, én is szeretem a szexet, mitagadás.

Amúgy olyan 1 hónap lenne az ideális szerintem, addigra a másikat is meg lehet ismerni rendesen, plusz akkor már eléggé vágyni is fogsz rá.

2017. jún. 26. 11:07
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
Az elsővel majdnem 4 hónapot vártam, 4 évig voltunk együtt. Utána volt pár kalandom. A mostanival második randin. 22 vagyok és nő.
2017. jún. 26. 16:28
 8/9 anonim ***** válasza:

A miénk távkapcsolatnak indult. Egy évet várt rám. Közben folyamatosan haladtunk. 2,5 éve vagyunk együtt. Mindegy mikor, csak az a lényeg, hogy készen állj rá és ne bánd meg.

L/19

2017. jún. 26. 21:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Amikor a fiú felnő a feladathoz, és teljesen el tudja venni a csaj eszét.
2017. jún. 27. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!