Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Netes ismerkedés után az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes ismerkedés után az első 3 személyes találkozó családi körben történik. Ez mennyire megszokott?

Figyelt kérdés

Mindhárom találkozó alkalmával a fiú ott aludj a lány családjánál napokat. A lány kiskorú. Az első találkozón kirándulni ment a férfi a családdal, a másodikon a lány anyukája szülinapját ünnepelték, a harmadikon pedig a barátnő szülinapját nagy családdal.

Ilyenkor a férfinek fizetnek mindent, ő nem dolgozik így bármikor náluk tud lenni.

Ez mennyire megszokott manapság?

2017. jún. 25. 11:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Kedves hármas válaszoló! Elírtam egy szót valóban. Az a helyes hogy OTT ALUDT. Telefonról írtam ki a kérdést, ami javította. Szerintem rajtad kívül mindenki megértette a kérdést az egy betű elírás ellenére is. Nyilván te sosem gépeltél el semmit még. Micsoda szerencse ;)
2017. jún. 25. 13:06
 12/17 anonim ***** válasza:

Hűha, kiragadtál egy pontot a felsoroltak közül és most azon lovagolsz, de a többi ponttal mi a helyzet?

Gondolom semmi, magadra ismertél, hogy elég szánalmas vagy. :)

2017. jún. 25. 13:09
 13/17 anonim ***** válasza:
46%

Minden kérdés alatt van egy ügyeletes veszekedő/kioktató ember. Most ez a szerep a 69%-osnak jutott, aki nyilván nagyon jól tudta hogy az az egy betű elgépelés és nem helyesírasi hiba de még egy darab fába is bele kell kötni szokás szerint :D

A 17 éves ember is kiskorú mivel 18 évtől nagykorú valaki.

Hihetetlen milyen szánalmas emberek vannak itt :D

Nem szoktam irogatni így de egyszerűen idegesítő hogy az összes kérdés alatt ez van.. de akit ez elégít ki..

2017. jún. 25. 13:20
 14/17 A kérdező kommentje:

1. egy érett felnőtt férfi minek kezd kiskorúval? : 16 éves, én pedig 24 leszek. de itt most megtudtam hála nektek hogy a 16 éves az nem kiskorú!

2. egy érett felnőtt férfi miért nem tud helyesen írni? "a fiú ott aludj a lány családjánál napokat": kifejtettem, de egy betű elírásáért öngyilkosságot kéne elkövetni!

3. egy érett felnőtt férfi tisztában van a randi fogalmával, és nem akkora szervezi a találkozót, mikor mindenkinek elfoglaltságai vannak: a családja hívott oda, és több megye van köztünk, csak éjszakai maradással tudom megoldani

4. egy érett felnőtt férfi dolgozik és nem munkanélküli, keres munkát, ha nincs : saját akaratomból döntöttem egy kis pihenő mellett

remélem kielégültél és mész innen! bár ezek a kérdés szempontjából teljesen lényegtelenek voltak de te olyan ember vagy aki a másik seggébe is benéz.. minden jót neked!

2017. jún. 25. 13:29
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

24 éves "férfi" minek kezd egy 16 éves kislánnyal? ja, ennyire szerencsétlen vagy a korosztályodban, hogy egy ennyire fiatal lányt választottál? biztos ennek is meg van az oka, ami miatt nem érdekled a saját korosztályodat.

Szóval távkapcsi. A két város között félúton is lehet találkozni, ha akartok és akkor nem kell a szülőket bevonni. Ha meg a szülők hívtak meg téged, akkor nem értem, hogy mi a problémád! Ezért kellett kiírni egy kérdést?

"saját akaratomból döntöttem egy kis pihenő mellett "

ja, szóval lusta vagy 24 éves létedre munkát keresni, biztos anyuciék eltartanak ezért választottad a pihenőt.

mire is kell a pihenő? eddig elég keményen dolgoztál?

vagy tanultál?

Azt csinálok, amit akarok, ja és veled ellentétben, nem kérem ki mások tanácsát a saját életemmel kapcsolatban. :)

Tudom, csak fáj neked, hogy tükröt tartok eléd, ez sok embernek nem tetszik, mert szembesítem a saját h..lyeségével. :)

Egyébként nem érzed magad gáznak, hogy egy idegen család fizet neked mindent? Csak mert te lusta vagy dolgozni? Szállj már egy kicsit magadba.

Agyilag te nem vagy felnőtt. 24 évesen ideje lenne már felnőni végre. Vagy mikor akarsz megkomolyodni? 44 évesen? Ha így haladsz, még akkor se fogsz!

2017. jún. 25. 13:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk én azokat a szülőket sem értem akik ehhez asszisztálnak egy 16 éves kislány esetén. 18 már más, de azért ez nagy korkülönbség, én félteném a lányom egy munkanélküli 24 évestől.
2017. jún. 25. 14:25
 17/17 A kérdező kommentje:

A kérdés szempontjából minden okoskodásod lényegtelen. Semmi közöd a magánéletemhez vagy az anyagi helyzetemhez. Gondolom neked szuper tökéletes az életed.

az oldal meg azért van hogy feltegyünk kérdéseket. te is itt vagy valamiért, ne engem szólj le hogy tanácsot kértem..

2017. jún. 25. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!