Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy a lány ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy a lány ne csak játszon velem? Hogy komolyan vegyen? 20/f

Figyelt kérdés

Hülye voltam sok szempontból mert olyanokat csináltam amit nagyon "nem szabad" ha el szeretnél csábítani egy lányt. De mivel már megneszelte, hogy mennyire oda vagyok érte úgy érzem teljesen elrontottam. Nem vesz komolyan.

Mit tudnék csinálni, hogy ez megváltozzon? Hogy viselkedjek? Szarjam le, ne foglalkozzak vele, ne vegyem emberszámba se? Mert nekem ez sosem ment annyira. Nos mit kéne tennem? A külső/fizikai vonzalom megvolt csak mondom elrontottam...

2017. jún. 25. 11:27
 1/6 anonim ***** válasza:

jó lenne tudni mit csináltál, mennyire rontottad el

lehet nem is vészes, csak te érzed annak

2017. jún. 25. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:

De még biztosan jóvá teheted. Ha ebben a helyzetben most feladod, és keresztül nézel rajta, tuti elrontod végleg. Most kell a komolyabb formádat hoznod, és igenis bizonyítani neki, és nem hagyni annyiban. Előbb-utóbb sikered lesz, de fontos lenne, hogy innentől úgy viselkedj, hogy más választása se legyen, csak komolyan venni, de ne linkeskedj.

25 N

2017. jún. 25. 11:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt azért megtudhatjuk, mi tettél? Csak, hogy lássuk kivülállóként, tényleg annyira elrontottad-e?
2017. jún. 25. 11:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem szeretnem, nagyon gaz :)

Az a lenyeg, hogy tobbszor is nem voltam eleg bator es nem leptem amikor kellett volna, viszont tul hamar kitarulkoztam az erzeseimmel amikor nem kellett volna. Tehat tul erzelgos voltam.

2017. jún. 25. 12:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Az nem baj, hogy érzelmes voltál, ha akarja viszonozni.
2017. jún. 25. 12:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezzel az égvilágon semmit el nem rontottál, azt hittem sokkal nagyon a baj. Te mindenesetre maradj résen, viszont hagyj neki pár napot, leülepszik benne, és akkor fog tudni neked választ adni.
2017. jún. 25. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!