Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Szeretnem bevallani neki hogy en meg mindeg szeretem ot,mert ugy erzem orokke bannam ha nem mondom el neki csak azt akarom hogy tudja ,sose nem jartunk csak szerelmesek voltunk egymasba,par evig egyaltalan nen tartottuk a kapcsolatot, es nem tudom hogy a lanyoknal az ilyesmi meg e marad mert sose beszeltuk meg hogy mi volt koztunk, szoval ha nem is szeret akkor csak szeretnem lezarni a dolgot hogy ne kisertsen,tik mit szolnatok ha par het beszelgetes utan egy regi szerelmetek egyszer csak bevallana nektek?2017. jún. 23. 18:36
2/5 anonim válasza:
Tuti meglepődnék és lesokkolnék..de nem biztos, hogy ő így reagálna. Szerintem az is lehet hogy nem ír majd 1-2 napig vagy egyszerűen elmondja hogy ő mit érez. Nem hiszem hogy rosszul járnál ha elmondanád.
3/5 anonim válasza:
Sírni tudnék, annyira szeretem őt
Sírni tudnék, mióta megláttam őt.
Már jó ideje a szívem van tele vele...
Sírni tudnék, annyira szeretem őt
Sírni tudnék, mióta megláttam őt.
Már jó ideje a szívem van tele vele.
4/5 anonim válasza:
Igazából vesztenivalód nincs.Ha elutasít,legalább tudni fogod,mi a pálya,ha a nyakadba ugrik,az meg király.Én megpróbálnám a helyedben.
5/5 anonim válasza:
Már percek óta sírok ezen a kérdésen, nagyon ízes.:))))
Kérdező, persze, keresd meg, értékelni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!