Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam neki hogy szeretem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki hogy szeretem? Vajon ő is szeret engem?

Figyelt kérdés

Fölmentem msn-re és láttam hogy valaki bejelölt, visszajelöltem mert azt hittem ismerem, de aztán kiderült hogy véletlenül jelölt be de azért elkezdtünk beszélgetni. Az elején még semmi nem volt, aztán egyre jobban éreztem magam, ha vele beszélgethettem és ez az érzés napról napra fokozódott. Az a baj, hogy ő másik országban lakik és sokkal idősebb nálam, de úgy érzem teljesen belezúgtam. Már küldött magáról képet, meg videót és én is neki, szerintem már eleget beszélgettünk ahhoz hogy jól ismerjük egymást, de már szinte elvonási tüneteim vannak, ha egy nap nem beszélhetek vele.:S Mindig mondja nekem, hogy milyen aranyos vagyok, meg mindig érzékelteti, hogy szeret engem, mintha a testvére lennék, de nem tudom, nem érezhet-e többet irántam? Úgyértem már eléggé olyan becézéseket meg dolgokat ír, amiket nem egy testvérnek szoktak...Én nem akarom elijeszteni azzal, hogy bele vagyok zúgva, de ez egyre rosszabb, mert nem láthatom csak msn-en és nem tudom mit érezhet.:S Vagy az is lehet, hogy ki akar használni, esetleg jól szórakozik rajtam, vagy valami ilyesmi...Bocs, nagyon zavarosan írtam le, de most is rá gondolok és nem tudom mi legyen.Talán nem kéne vele többet beszélgetnem, mert már nem bírom nélküle. Légyszíves segítsetek. Köszi az értelmes válaszokat.

14/L

2010. máj. 10. 14:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem pedofil véletlenül?
2010. máj. 10. 14:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát ezen az elején én is gondolkodtam, de már biztos tudom, hogy nem. Nem tudna ártani nekem, de tényleg. Ebben biztos vagyok.
2010. máj. 10. 14:44
 3/11 anonim ***** válasza:

Mennyi idős?

Nagyon vigyázz magadra,mert az internet veszélyes is lehet.Sok aberrált ember van,aki pont a tinikre utazik!Lehet,hogy olyan dolgokat mond magáról,ami kicsit sem igaz,hogy elcsábítson.Ne ess bele egy álomképbe és használd a józan eszed is!

2010. máj. 10. 14:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz vele beszélgetni mert jó társaság és tudod h ha elmondanád neki azt a dolgot h szereted akkor elijesztenéd akkor sztem ne mond el.Úgysem lenne értelme mivel másik országban lakik.
2010. máj. 10. 14:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem tetszik ez a szitu. Semmi baj, ha beszélgetsz msn-en, de bármiféle érzelmet ilyenbe belekeverni hiba.

Ne mondj neki semmit, szerintem. Max barátság, felesleges ebből bármit is megpróbálni kihozni.

2010. máj. 10. 14:49
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de az a baj, hogy nem tudom kiverni a fejemből. Nem tudok vele szimplán beszélgetni, mint egy baráttal. Úgyértem nem tudok úgy rá gondolni. És istenbizony nincsenek rossz szándékai. Tudom, hogy nektek van igazatok, de nem tudom elfelejteni. Egyébként 15 évvel idősebb, de ez a legrosszabb.:S Nem hiszem hogy ő szeretne engem.
2010. máj. 10. 14:54
 7/11 anonim ***** válasza:
egy 29 éves pasas nem hiszem h msn en beleszeret egy 14 éves lányba!bocs de ez így van
2010. máj. 10. 14:57
 8/11 A kérdező kommentje:
Ja és sajnos nagyon jóképű. Ezt most még úgy mondom, hogy akkor láttam róla képet, mikor még nem voltam belezúgva.
2010. máj. 10. 14:58
 9/11 anonim ***** válasza:

kisanyám, még a 19 is sok neked, nemhogy a 29...

Nem normális az a pasi aki egy 14 évessel kezd...

2010. máj. 10. 15:12
 10/11 A kérdező kommentje:

Utolsónak

Kösz, kedves vagy.:D De nem tehetett róla egyikünk sem, hogy véletlenül bejelölt msn-en. Na jó, ő tehetett róla de akkor sem kezdett ki velem. Egyébként végülis tök igazad van.:D Én is mondtam hogy nem igazán hiszem h szeretne.

2010. máj. 10. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!