Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki hogy szeretem? Vajon ő is szeret engem?
Fölmentem msn-re és láttam hogy valaki bejelölt, visszajelöltem mert azt hittem ismerem, de aztán kiderült hogy véletlenül jelölt be de azért elkezdtünk beszélgetni. Az elején még semmi nem volt, aztán egyre jobban éreztem magam, ha vele beszélgethettem és ez az érzés napról napra fokozódott. Az a baj, hogy ő másik országban lakik és sokkal idősebb nálam, de úgy érzem teljesen belezúgtam. Már küldött magáról képet, meg videót és én is neki, szerintem már eleget beszélgettünk ahhoz hogy jól ismerjük egymást, de már szinte elvonási tüneteim vannak, ha egy nap nem beszélhetek vele.:S Mindig mondja nekem, hogy milyen aranyos vagyok, meg mindig érzékelteti, hogy szeret engem, mintha a testvére lennék, de nem tudom, nem érezhet-e többet irántam? Úgyértem már eléggé olyan becézéseket meg dolgokat ír, amiket nem egy testvérnek szoktak...Én nem akarom elijeszteni azzal, hogy bele vagyok zúgva, de ez egyre rosszabb, mert nem láthatom csak msn-en és nem tudom mit érezhet.:S Vagy az is lehet, hogy ki akar használni, esetleg jól szórakozik rajtam, vagy valami ilyesmi...Bocs, nagyon zavarosan írtam le, de most is rá gondolok és nem tudom mi legyen.Talán nem kéne vele többet beszélgetnem, mert már nem bírom nélküle. Légyszíves segítsetek. Köszi az értelmes válaszokat.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!