Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Veletek történt már ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek történt már ilyen?

Figyelt kérdés
Mondjuk van egy férfi,aki nagyon tetszik nektek. De tudtátok ,hogy egy nagy kamugép az illető,sokat hazudik,nem tudjátok eldönteni,hogy igazat mond e vagy hazudik,de ennek ellenére nem tudtátok őt utálni,hanem ennek ellenére is tetszett ugyanúgy. Honnan tudtátok eldönteni,hogy mikor hazudik vagy mondd igazat?
2017. jún. 23. 10:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem az exem ilyen volt. Kiderült, hogy kissé sokat hazudik. Utána szakítottam vele. Pont azért, mert már azt sem tudtam elhinni, amit kérdez.
2017. jún. 23. 10:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Aki hazudik és gondolkozni kell, hogy mikor mond igazat, attól te mit szeretnél? Kapcsolatot? Mert az sajnos bizalom nélkül nem fog menni. Ha meg csak szexet, akkor lényegtelen hogy hazudik-e vagy sem. Az ilyen embert nem utálnám, csak nem tudnám komolyan venni.
2017. jún. 23. 11:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Én se tudom komolyan venni ,de ennek ellenére mégis tetszik,de utálom is. Nem tudok neki hinni semmibe se neki.
2017. jún. 23. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!