Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan nő közöttetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő közöttetek, akinek nagyon tetszett egy férfi, de az sehogyan sem "vette a lapot", és végül nyíltan bevallotta, hogy érdekli? Hogyan történt, és milyen volt a fogadtatás?

Figyelt kérdés
2017. febr. 8. 20:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
Meglepődött és bár konkrétan nem mondta ki sose, de egyértelmű hogy nem akar tőlem haverságnál többet.
2017. febr. 8. 21:04
 2/15 anonim ***** válasza:

Egy egyertelmu nem :D

Alt suli vege :D

Aztan gimibe kiderult h egy helyre jelentkeztunk. Nekem lett bararom o meg loholt utanam. Fck logic :D

2017. febr. 8. 21:04
 3/15 A kérdező kommentje:
És van itt olyan, akinél esetleg jól sült el a dolog?
2017. febr. 8. 21:57
 4/15 anonim ***** válasza:
Még nem volt.
2017. febr. 8. 22:08
 5/15 anonim ***** válasza:

Egész biztosan volt már ilyen a történelem folyamán. :D Én pl annyiszor befürödtem már az "azt hiszem, hogy tetszek neki" témával, hogy szándékosan nem törődöm a félreérthető jelekkel. Ha nem mondja valaki nyíltan ki, nem tud érdekelni. Illetve most van párom is, így szintén nem tud érdekelni, de azt hiszem az alapelvet érted. Nagy pofára eséseknek voltam már "áldozata" azért, mert félreértelmeztem a kedvességet egy párszor.

26/F

2017. febr. 9. 12:14
 6/15 A kérdező kommentje:
De furcsa, hogy ezt éppen egy férfi mondja, és számomra mindenképpen megnyugtató, mindenesetre. :) Mármint hogy nem az van, hogy én vagyok a hülye, hogy nem lép konkrétan, holott már szinte minden oldalról mosolyogtam rá, hanem tényleg van úgy, hogy a lányra vártok.
2017. febr. 9. 14:20
 7/15 anonim ***** válasza:

Én már annyi mosolygást értettem félre... nálam ez nem ok arra, hogy leszólítsak valakit. Annyira elcseszett világ a mai, hogy egy mosolyt is félreértünk mi, férfiak... meg gyakran a nők is. Ez elég kétes jelzés. Lehet, hogy a másik csak kedves. Pl a fornettis lány a boltban, akinek hajlamos lennék a mosolyát félre érteni, ha nem tudnám, hogy valószínűleg csak a munkája miatt teszi. Szóval rám vigyoroghat akárki, mindhiába. :)

Ha akar valamit, majd szól az illető.

2017. febr. 9. 15:40
 8/15 A kérdező kommentje:
És akkor a pároddal is így jöttetek össze, hogy ő "vállalta magára", hogy tetszel neki?
2017. febr. 9. 19:01
 9/15 anonim ***** válasza:
Társkeresőn ismerkedtünk meg, de kifejezetten udvarolt nekem, ami szokatlan volt nekem. Úgy tűnik bejött, fél évesek vagyunk. Ja és abszolút irányító vagyok ettől függetlenül, nem tesze-tosza.
2017. febr. 10. 06:47
 10/15 A kérdező kommentje:
Igen, én sem gondolom, hogy feltétlenül tesze-tosza az a férfi, aki nem kezdeményez egy lánynál... Az akire én gondoltam egy kifejezetten erős személyiség, és én inkább éppen úgy látom, hogy pont emiatt nem lép, amolyan tiszteletből, mert nem akar lehengerelni és "ajtóstól rontani a házba", hogy aztán esetleg zavarba hozzon engem. Csakhát már túl jól sikerül neki... :)
2017. febr. 10. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!