Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan, hogy valaki képtele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki képtelen kialakítani párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Én fiú vagyok, de az azonos nemű emberekkel sem tudok barátkozni, akkor szerintetek van esélyem arra, hogy az ellenkező neműekkel ki tudok alakítani párkapcsolatot?

Sosem volt még barátnőm, de már jó lenne valaki...20 éves vagyok.

2017. jún. 19. 12:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben voltam, de nekem szerencsére sikerült, egy társkereső oldalon találtam pasit, amikor már nem is hittem benne, hogy sikerülhet, és sajnos sok rossz tapasztalatom is volt előtte. Ráadásul előtte sokáig én is nagyon görcsös voltam és nagyon akartam már valakit, ami sajnos csak ront a helyzeten, viszont nehéz másként gondolni a helyzetre és elengedni. 21/L
2017. jún. 19. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:
van
2017. jún. 19. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem én is képtelen vagyok erre.
2017. jún. 19. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Itt nyújtózkodom :)

Mondjuk én tudatosan nem is akarok, de SZVSZ ez belefér abba, hogy képtelen vagyok.

2017. jún. 19. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!