Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon Szeretem mindezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vdd555 kérdése:

Nagyon Szeretem mindezek ellenére és nem akarom elveszíteni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 éve megismertem egy lányt, és ez idő alatt nem tudom elfelejteni és kiverni a fejemből. Soha nem jöttünk össze és nem is feküdtünk le egymással csak párszor együtt aludtunk. Nem akart velem kapcsolatot erre az első indoka az volt hogy sokat tartózkodom külföldön miután hazajottem végleg a második az volt hogy fél hogy nem álja meg a helyét mellettem és a harmadik hogy iesztő számára az életem. Amikor meguntam es azt mondtam neki hogy vége fejezzük be és soha ne talalkozzunk sírt és azt mondta hogy nem akar elveszíteni mert szeret. Most ujbol beszélünk egy ideje de érzem hogy távolságtartó és hogy nem akar velem kapcsolatot, mégis ha ketten vagyunk hozzambujik megölel stb, de ez mellett mas fiúkkal is beszél és találkozgat.

2017. jún. 18. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Minek neked lotyó, aki több férfival kavar és húzza mások agyát?
2017. jún. 18. 16:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést már sokszor feltettem magamnak. Próbáltam is emiatt elfelejteni de valahogy mindig egymásra tálalunk és hagyom hogy az érzelmeim irányítsanak, nem tudom a választ arra hogy miért ragaszkodom hozzá ennyire miközben nem voltunk párkapcsolatban még együtt. A kérdés hogy miért vonzódom hozzá és hogyan kéne kivernem a fejemből?
2017. jún. 18. 17:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Nézd nekem az nem fér bele hogy más pasikkal is ismerkedik !Ha annyira félne belekezdeni veled egy kapcsolatba akkor miért ismerkedik más pasikkal és miért azt mondja hogy ijesztő a te életed neki meg hogy nem tudna neked megfelelni !?Sztem ez csak egy kifogás játtszadozik veled és te hagyod !A legtisztább az lenne ha megmondanád neki hogy ne ismerkedj más pasikkal és legyünk együtt .Ha erre nemmel vàlaszol vagy kifogásokat keres akkor hagyd a fenébe majd talàl más balekot magának akivel ugyanezt eljàtszhatja!
2017. jún. 19. 19:08
 4/6 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van! Köszönöm a válaszodat!
2017. jún. 25. 15:24
 5/6 anonim válasza:
Te az nem lehet hogy tetszik neked és meghívod mindenre, fizeted az italt, pizzát, stb.... És csak e-miatt kéjeleg? Meg hát másokkal is eljátsza
2017. júl. 27. 16:42
 6/6 anonim válasza:
Aztán mi lett a vége?
2018. nov. 4. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!