Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok! Összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Összejönnétek olyan pasival akivel sok hasonlóság van köztetek, vagy inkább olyannal aki teljes ellentétek?

Figyelt kérdés
2017. jún. 15. 22:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Ne legyen totálisan az ellentétem,de nem árt,ha ő kicsit extroveltáltabb nálam.Ezen kívül az életszemlélete,gondolkodása,mentalitása hasonló legyen az enyémhez.Igazából ennyi dióhéjban.
2017. jún. 16. 20:13
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

# 10

Lehet mást akartál írni, de több nézőpont is létezik szavaid értelmezésére, melyek helytállóak;)

Ha 2 hónap után sem talál munkát, pedig keresgél...én így értettem;)

Te mindig a pasi eltartásán gondolkozol..miért???

"Vele szemben meg ott van ....bla, bla-ra

Ezt úgy kellett volna értened, hogy te kizárólag a pojácát nézed-választod és még gondolatban sem próbálod meglátni a másik partot;)...ez a gyémántos hasonlatra is veheted válaszként;)

S megint a nagy kitartó szerepbe gondolod magad...s vallod nem vagy anyagias:DDDD

Aki nem piperkőc kinézetű, azt már el kell tartani szerinted, mert ezt írod ám.

Az öltönyös és sepregető 1 példa volt, de átvitt értelemben ezt úgy kell érteni, hogy kinyaltnak van igaza a buták szerint.No, így már érted? Lesd a sok birka szavazót, akik csak arra szavaznak, hogy ki legyen milliomos nyugdíjas öreg napjaiban, akit ők pénzelnek adójukból majd:DDD

De ha már személyeskedsz, kedvesen viszonoznám is egy általad igazolt ténnyel:

Több szavadból kiderült, hogy anyagias vagy és a legjobban elítélendőbb szerintem az írásod szerint, amikor már jártok és látod azt, hogy nem nő a fizuja párodnak ( mindegy, milyen ember ilyenkor ), ezért kicsapod, mert nem fogja tudni eltartani-hozzájárulni a családi élethez-gyerek eltartásához és talán téged is csak magát, az meg kevés neked.

S te nézed az embert állítod, ilyen gondolkodással? Bocs, nem tudom elhinni, de ez nem kell érdekeljen téged:DDDD

Azonban, hogy a kérdezőnek is legyen mit olvasnia kérdésére válaszként, a másik személyisége dönti el.

2017. jún. 17. 13:37
 13/18 anonim ***** válasza:
pofibuki: Látom, a szövegértés nem megy és csak a megszokott hülyeséget hajtogatod folyamatosan.
2017. jún. 17. 18:09
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

# 13

Látom te meg csak ezt az 1 mondatot tudod leírni, ha sarokba kerülsz:DDD

"Szép" jellem...

2017. jún. 18. 10:05
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor bövebben - mellesleg nem csak ezt az egy mondatot írtam eddig, hanem elég bven kifejtettem az álláspontomat, csak te nem fogod fel -, mogy mi a logikai hibád.

Szerinted ha NÖKÉNT elvárom, hogy a párom a KÖZÖS életünk felét TUDJA finanszírozni, akkor anyagias vagyok.

Ha UGYANEZT egy FÉRFI várja el egy nötöl, akkor ö NEM ENGEDI kihasználni magát.

Az összes többi - pl, hogy elveszti a munkát, akkor azonnal szakítok, stb - csak a te válaszaidban szerepelt és természetesen ÍGY nem igaz. De ezeket már leírtam korábban ovlasd vissza FIGYELMESEN!

2017. jún. 18. 11:39
 16/18 anonim ***** válasza:

# 15

Az a baj, hogy elvárod és ez is csak azt bizonyítja rólad...anyagias vagy, mert egy normális kapcsolatban természetes, hogy a szekér húzása közös és nem kötelezettségen-elváráson alapul;)

Most már az az álláspontod, ha nem talál munkát 2 hónapig, akkor sem rúgod ki, de viszont el kell tartanod ez meg elveid ellen van? Na, most miként van ez:DDD

Aztán meg, ha nem emelkedik a fizuja kapcsolatotok ideje alatt, akkor sem repül...

Most komolyan, te írtad és csak értelmezve lettek szavaid..."kijött a lóból a citrom"...ez van:DDD

2017. jún. 18. 22:57
 17/18 anonim ***** válasza:

"te írtad és csak értelmezve lettek szavaid"

Tévedés, én írtam valamit, te emg FÉLREértelmezed azokat.

2017. jún. 19. 07:10
 18/18 anonim ***** válasza:

# 17

Semmi sincs félreértve;)csak félre-mellébeszélve most is részedről az egyértelmű válasz helyett...

Te azt mondod, hogy zsebre tettél egy talált valamit, én meg azt láttam, hogy más nem régen használta e holmiját igazából...szerintem ez lopás, szerinted csak elraktál egy talált valamit...Az eltulajdonítás csak példa számodra eszmecserénkre, nem célzás;)

...ilyen vagy, másként értékeled a dolgokat az életben."kintről" és soraidból ez látszik, hiszed vagy sem...

2017. jún. 19. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!