Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Miért van az hogy olyan pasi kell nektek aki bunkó, beképzelt majom és csak arra kellesz neki; mint az olyan pasi aki meghallgatja mit mondasz, törődik veled és nőként kezel?
Én mind a két kategóriával voltam kapcsolatban.
A bunkó pasi: Nem bunkó az elején, semmiképp sem, inkább olyan aki félválról vesz téged. Akinek éjjel-nappal várod az üzeneteit mert ritkán ír. Akinek a dícséret a szájábol maga a karácsonyi ajándék. Aki ha bemutat a barátainak azt gondolod már az életéhez tartozol és sikerült megszerezned (közbe csak villog az új csajával).
Sokkal kevesebb érzelmet mutatnak ki, sokkal ritkábban találkoztok, sokszor eljár a barátaival (mert neki nem a barátnője az első)
A rendes pasi: A rendes pasi udvarias, kedves, mindig a barátnője kedvében akar járni sőt az jobban számít bizonyos esetekben mint a saját döntései. Olyan nincs, hogy ne írna 1 nap, vagy elfelejtene. Olyan aki ha elmegy a barátaival akkor egész este kockul és a barátnőjének írogat. Egy olyan személy akit lehet irányítani. Aki szépen lassan elveszíti a barátait mert csak a barátnője a fontos.
A lényeg a lényeg... a rosszfiúk szabadságot hagynak a kapcsolatban. Elérik azt, hogy a nő a szeretetükért koplasson. Elérik, hogy a nő totál szerelmes legyen. Egyszer fölemelik a nőket a magasba, majd a másik percbe eldobják.
A jó fiúk pedig túl kiszámíthatóak.
Én azt mondom koromból kifolyólag, számomra vonzóbbak a rossz pasik egyenlőre, de biztos vagyok benne, hogy ha komoly kapcsolatot házasságot akarok akkor azt egy olyan férfitól szeretném aki figyelmes rendes és persze, hogy fontos vagyok neki, de határozott a saját döntéseiben és ad kellő szabadságot az érzelmekre.
Szóval ebböl szerintem kivehető, hogy sok nő miért bukik azokra a pasikra.
Nekem ugyan nem kellene egy érzéketlen bunkó.
A laza, vidám, természetes típust kedvelem, akiben van magabiztosság és empátia is. Ilyen párt is választottam.
Kérdező, ennek egyrészt a mai mosléktársadalom és az önimádó, hedonista életszemlélet az oka. Jelen esetben a társadalom díjazza az erőszakot (gy.k. az erősebb kutya bszik), és a nők úgy látják, hogy egy agresszív, törtető, nagyhangú tahó sokkal jobban tudja érvényesíteni az érdekeit - no meg persze az övéit is. A mai korszellem ezt diktálja, ez köszön vissza a médiából meg a való életből, hogy aki másokon átgázol, csal, lop, hazudik, nagy a pofája, az viszi valamire. Lézerjanika is megmondta az ő tömérdek sok okos eszével, hogy mindenki annyit ér, amennyije van...ezek után csodálkozol, hogy a birkanép bégetve issza minden szavát és magáénak érzi?
Az intelligencia, empátia és erkölcs pedig üldözendő, megvetendő tulajdonságok lettek amit irtani kell. Az ilyen férfiakra már csak akkor figyelnek fel a nők, amikor a helyimenőcsávó pasijuk otthagyta őket két zabigyerekkel a nyakában, és kell valami jótét balek aki felneveli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!