Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok! Miért van az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Miért van az hogy olyan pasi kell nektek aki bunkó, beképzelt majom és csak arra kellesz neki; mint az olyan pasi aki meghallgatja mit mondasz, törődik veled és nőként kezel?

Figyelt kérdés

2017. jún. 15. 21:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
7%

"Nekem az második típus kell, de attól még hogy olyan, mellette lehet rosszfiús."

Én örülök amikor feljövök ide, és látom a RP igazságokat a válaszokban. Itt a dual mating strategy.

2017. jún. 15. 21:41
 12/24 A legrosszabb ***** válasza:
27%
#10: Ezt ti honnan a bánatból szeditek, hogy nekünk a plázapіcsák kellenek? A tiéd lehet mind, nekem, meg a normálisabb fasziknak ugyan nem kell egy sem.
2017. jún. 15. 21:44
 13/24 anonim ***** válasza:
68%
Minden itt rinyalorol kiderul a vegen, hogy olyan nokrol almodoznak akik merfoldekkel mas kategoriajuak(ezek altalaban igenis a plazap*csak), mint ok...
2017. jún. 15. 21:48
 14/24 anonim ***** válasza:
81%

Az a baj, hogy a bunkó, beképzelt férfiak eleinte megjátsszák a törődő, figyelmes úriembert, aztán amint elkezdünk érezni valamit irántuk, előjön az igazi énjük. Amikor már "nyert ügyük van", elkezdenek további nőkre vadászni.

Viszont alapból ritka az a nő, akinek a nyíltan bunkó tirpák paraszt pasik jönnek be.

2017. jún. 15. 21:49
 15/24 anonim ***** válasza:
28%
Csak a bunkó plázatöltelék nők szeretik az olyan pasikat.
2017. jún. 15. 21:50
 16/24 anonim ***** válasza:
35%
Nem tudom miről beszélst kérdező. A nők rendkívül intelligens módon szoktak választani...😂😂😂
2017. jún. 15. 22:28
 17/24 anonim ***** válasza:
94%
A bunkó is meghallgatja amit mondasz, törődik veled és nőként kezel az ELEJÉN. Mert már a bizalmadba férkőzött, ez pár hónaptól évekig tarthat. Aztán apránként kezdi el bontani az önbizalmadat. Egyre többet enged meg magának. Aztán jön a jutalmazás a visszacsalogatási fázis. Aki nem tudatos simán beveszi, hogy van remény ő nem is szar ember sőt, igazából a csaj bántotta meg mélységesen a lelkét.
2017. jún. 15. 22:28
 18/24 anonim ***** válasza:
67%
Én bunkó vagyok, mégsincs csajom, na ezt add össze! :)
2017. jún. 15. 22:32
 19/24 anonim ***** válasza:
91%
Miért nézne ki jobban a bunkó, és miért lenne unalmas egy normális mellett? Még nem volt dolgotok normális férfival. Legyen csak rendes és kedves. Mellette attól még tud "alfa" típus lenni, és vonzó külsejű.
2017. jún. 15. 22:57
 20/24 anonim ***** válasza:
77%

# 19

Milyen szépen leírtál...lehet taliztunk már...hmmm... Keringőzünk a holdfényben s csillagok alatt?

Oké, megyek álmodni, úgy itt az ideje lassan:D

2017. jún. 15. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!