Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megismerkedtem vkivel, barátsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem vkivel, barátság, majd szerelem lett, de ő kapcsolatban él. úgy udvarolt nekem, hogy párja van. Milyen ember?

Figyelt kérdés
Jólesett a közeledése, de elgondolkoztam azon, hogy ez mennyire korrekt vagy sem. Próbálom mentegetni, h. őt is olyan váratlanul érte az egész szerelem, mint engem. Nem történt köztünk semmi. Amúgy elköszöntem tőle, mivel nem jutottunk zöldágra, vagyis nem lépett ki.

2017. jún. 14. 15:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%

En lennek a sggfej? :D Te tenyleg nem latod at, amit mondani probalok? Te elvartad volna Jozsikadtol, hogy hagyjon ott csapot-papot hogyha azt akarja, hogy....khm.... Tenyleg Te elbol elakartad utasitani azt a lehetoseget, hogy valaki szeretoje legyel, hiszen Te ennel jobb vagy! Te meg eggyel feljebb vitted a szeretoi viszonyt: egybol lepjen. Aztan meg megy a pislogas mint halnak a szatyorban, hogy hoppa nem hagy ott egy bizonytalan teszi-veszi magat lanyert a biztos parjat.

"Probalom mentegetni..." Ne mentegesd. Valami miatt beled szerelmesedett. Ha Te lettel volna az elso, es nem derult meg ki ez az egesz, akkor nem is Te leszel az utolso- mivel addig nem fogjak megbeszelni a problemajukat.

2017. jún. 15. 00:59
 12/17 A kérdező kommentje:

pampogjál csak, okostóni, végig sem olvasom.

ki nem szarja le az agymenéseidet?!

azért mert kiírtam ide egy kérdést, még semmi alapod rá, h. ítélkezz felettem.

2017. jún. 15. 01:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia .Gyereke is van az említett férfinak ? ... Ha igen ,akkor tényleg még egy okkal több ,hogy kihátrálj ebből az egészből ...Ö kezdett el közeledni ,mint irod ...de te meg vetted a lapot .Akkor kellett volna hárítani ,mert ez csak bonyodalmat szül ... Kérdezed ...milyen ember ? Magát minősíti az ilyen tipus a szememben ...Teszem azt összejönnél vele ,nem lenne benned a félsz ,hogy majd ismét felbukkan valaki,aki hatást gyakorol rá és a történelem megismétli magát ?
2017. jún. 15. 07:42
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Talan epp a viselkedesed miatt nincs normalis randid sem. Te csak makacsul a sajat igazadhoz ragaszkodsz, de nincs egy normalis ellenerved sem, arra amit mondok, helyette inkabb megy a sertegetes. Sajnalom, ha ennyire beletrafaltam. :)
2017. jún. 15. 17:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Az nem baj ha nem boldog , de nem is lépet feléd hogy boldog lehessen.

V mi v ki vissza húzta csak szexre kellettel volna neki, sokan beporobalkoznak mert 10-bol 2-3 bejön. Te nemet mondtal :) de v ki ezzel is beéri.

2017. nov. 18. 07:59
 16/17 anonim válasza:
egy szar ember, mar bocsass mh, ha ezt a jelenlegi csajaval megtette akkor veledis megfogja. Magyarul nem tiszteli a kapcsolatat . Ajanlom keruld el jo messzire mert aztan te csalodsz majd a legjobban!
2018. jún. 11. 17:52
 17/17 anonim ***** válasza:
keressél másik párkapcsolatot te krédező,másik fél szakicson az addigi prájával
2021. szept. 30. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!