Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem vkivel, barátság, majd szerelem lett, de ő kapcsolatban él. úgy udvarolt nekem, hogy párja van. Milyen ember?
En lennek a sggfej? :D Te tenyleg nem latod at, amit mondani probalok? Te elvartad volna Jozsikadtol, hogy hagyjon ott csapot-papot hogyha azt akarja, hogy....khm.... Tenyleg Te elbol elakartad utasitani azt a lehetoseget, hogy valaki szeretoje legyel, hiszen Te ennel jobb vagy! Te meg eggyel feljebb vitted a szeretoi viszonyt: egybol lepjen. Aztan meg megy a pislogas mint halnak a szatyorban, hogy hoppa nem hagy ott egy bizonytalan teszi-veszi magat lanyert a biztos parjat.
"Probalom mentegetni..." Ne mentegesd. Valami miatt beled szerelmesedett. Ha Te lettel volna az elso, es nem derult meg ki ez az egesz, akkor nem is Te leszel az utolso- mivel addig nem fogjak megbeszelni a problemajukat.
pampogjál csak, okostóni, végig sem olvasom.
ki nem szarja le az agymenéseidet?!
azért mert kiírtam ide egy kérdést, még semmi alapod rá, h. ítélkezz felettem.
Az nem baj ha nem boldog , de nem is lépet feléd hogy boldog lehessen.
V mi v ki vissza húzta csak szexre kellettel volna neki, sokan beporobalkoznak mert 10-bol 2-3 bejön. Te nemet mondtal :) de v ki ezzel is beéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!