Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már viszonzatlan szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már viszonzatlan szerelmetek? Ha igen, hogy jutottatok túl rajta?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyok szerelmes valakibe és igazából nem ismerem őt annyira, csak így felületesen, de ennyi elég is volt. És azt hittem, hogy ő már azt se tudja, hogy hívnak, de kiderült, hogy nagyon is tudja és emlékszik még rám. De lehet, hogy ma láttam utoljára, mert elköltözik holnap. És úgy érzem, hogy nem fogunk többet találkozni és ez annyira rossz érzés. Úgy érzem, mintha mindennek vége lenne és nem bírom ki. Hiányozni fog az, hogy mindig amikor meglát,megvárja míg odanèzek és rám mosolyog. Ti hogy jutottatok túl ezen? Mit tegyek? Vagy várjam meg, míg elmúlik?

2017. jún. 13. 21:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Tippelhetek? Nő vagy.
2017. jún. 13. 21:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 évig voltam szerelmes igy. Találtam mást.
2017. jún. 13. 21:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen, és még nem vagyok túl rajta.
2017. jún. 13. 21:23
 4/13 anonim ***** válasza:

Hát, nekem egy év kellett hozzá, de most már tudom, hogy nem is konkrétan szerelem volt ez, vagy nem is magába a személybe voltam szerelmes, hanem csak szerelemre vágytam. Nem is nagyon ismertem.

Ja meg nekem még az segített, hogy eljártam bulikba, ahova ő is és láttam, hogy milyen ordenáré módon viselkedik.

2017. jún. 13. 21:31
 5/13 anonim ***** válasza:
volt, plátói.. kb soha nem leszek túl rajta.. mert 28 év alatt az ellenkező nem eddig csak 1x tetszett meg.
2017. jún. 13. 21:52
 6/13 anonim ***** válasza:

Persze.

Amint rádöbbentem, hogy a dolog viszonzatlan (és az is marad), egyre inkább megláttam a hibáit is.

A többi meg már történelem.

2017. jún. 13. 21:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Egyszer megláttam egy nőt, aki a közelemben lakott. Rögtön belezúgtam, de súlyosan. Mindent elkövettem, hogy megismerjem, vele legyek. Párszor megnyílvánult, de olyan közönséges, alpári módon, hogy rögtön kiábrándultam belőle.
2017. jún. 13. 22:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

1 év, Kérdező? Az semmi, lópikula.

Én - írd és mondd - 17 éve (!!!) cipelem magammal az akkori szerelmem súlyát. Sajnos rossz híreket kell közölnöm veled. SOHASEM fogod tudni elfelejteni. Aki igazán tud szeretni, azt sajnos a sírig, a szíve utolsó dobbanásáig el fogja kísérni a plátói kedvese emléke. Tudom, hogy szomorú, és sajnálom, ha megbántottalak, de ez az igazság, nincs értelme ragozni meg szépítgetni. Próbálhatsz tenni ellene, de hosszútávon nem fog beválni semmi.

Kereshetsz mást - fél év után elkezd döglődni a kapcsolat, és előbb-utóbb szétváltok.

Mehetsz pszichológushoz - megkapod tőle hogy hülye vagy, és ugyanott tartasz, ahonnét elindultál, csak elpisáltál egy rakás pénzt a semmire.

Távol tarthatod magadat mindenféle párkapcsolattól, és csak az ő emlékének élhetsz - egyedül öregszel meg (bár még ez is jobb mint egy félszívvel fenntartott pótkapcsolat).

Az igazi szerelem sohasem hal meg.

2017. jún. 13. 22:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Egy darabja a dolognak mindig veled lesz, szerintem sem fog elmúlni. Mindig dobbanni fog a szív.
2017. jún. 13. 22:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Keress valami hobbit!
2017. jún. 13. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!