Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már viszonzatlan szerelmetek? Ha igen, hogy jutottatok túl rajta?
Figyelt kérdés
Egy éve vagyok szerelmes valakibe és igazából nem ismerem őt annyira, csak így felületesen, de ennyi elég is volt. És azt hittem, hogy ő már azt se tudja, hogy hívnak, de kiderült, hogy nagyon is tudja és emlékszik még rám. De lehet, hogy ma láttam utoljára, mert elköltözik holnap. És úgy érzem, hogy nem fogunk többet találkozni és ez annyira rossz érzés. Úgy érzem, mintha mindennek vége lenne és nem bírom ki. Hiányozni fog az, hogy mindig amikor meglát,megvárja míg odanèzek és rám mosolyog. Ti hogy jutottatok túl ezen? Mit tegyek? Vagy várjam meg, míg elmúlik?2017. jún. 13. 21:18
11/13 anonim válasza:
Szerintem attól függ, mennyire ismered őt. Ha csak felületesen, ez a plátói szerelem, el fog múlni, hidd el. Amint megismerkedsz egy ígéretes jelölttel közelebbről, biztos hogy rövid időn belül eszedbe se fog már jutni a mostani. De az ilyeneket szimplán az idő is szépen elhalványítja. Ha komolyabb az ismeretség, jó barátok lettetek volna pl, és úgy alakulnak ki viszonzatlan érzések, az már nehezebb ügy. De szerencsére itt most nem erről van szó.
12/13 anonim válasza:
...ne légy már kiskamasz!!!:) Vagy az vagy??:)...
Őszintén mondom, annyian vagyunk a bolygón minek életben tartani ezt..? Meg boldog lennél így..na ugye..
:)
Ne felejts el de ne is zárd ki a többieket!! ha fog jönni egy akit érdekelsz hidd el el fogod felejteni, tapasztalat!!!!
13/13 anonim válasza:
nekem nagyon sok viszonzatlak tetszés,szerelem volt,rosszul esett szomoru voltam.tul tettem magam hamar,másra gondoltam mást csináltam kerestem mást akibe belszerethettem.vagy könyv olvasás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!