Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Barátomnak volt régebben egy nagyon jó lány barátnője,akivel mióta elballagtak a gimiből kb alig- alig beszéltek,egy jó másfél éve meg semmit.Én barátommal lassan 3 éve együtt vagyok,és azóta nem nagyon vannak lánybarátai.Előttem elég sok volt neki,de azok a kapcsolatok elkoptak.Ezzel a lánnyal én is jóban vagyok,és most sok idő után összefutottak véletlen és megbeszélték,hogy majd valamikor találkoznak.Én nem vagyok féltékeny erre lányra,inkább az zavar,hogy barátommal régebben nagyon jól kijöttek egymással és jól ismerték egymást és nem akarom,hogy legyen neki még egy lány az életében akivel megosztja a szívügyeit.Nem tudom,hogy merjem e neki felhozni ezeket az aggályokat,lehet kinevetve miattuk.2017. máj. 2. 22:01
1/1 anonim válasza:
hat a parkapcsolatok bizalmon alapulnak es ha nem vagy osszinte akor nem lesz meg a bizalom elobutob! szval mond el de problemamegoldas legyen a lenyeg nem a hiszti
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!