Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek ebben a helyzetben?
Neten megismertem egy sracot, 1-1,5 honapig csak irogattunk egymassal, kepeket kuldtunk egymasnak es nagyon jol kijottunk, elhulyultunk egymassal. A sors ugy hozta, hogy abban a varosban fogok vizsgazni ahol o lakik es mivel muszaj volt felmennem a vizsgahelyre igy talalkoztam vele es egyben meg is mutatta hova kell mennem.
Alapjaba veve jol kijottunk, jol elbeszelgettunk egymassal, nagyon aranyos a srac, de valamiert megis ugy ereztem, h nem jovok be neki megse.. legalabbis en abban a tudatban voltam. Talalkozas utan beszelgettunk meg 2 napig, de azok a beszelgetesek ilyen semmilyenek voltak.. nem igazan mondott semmit, majd 2 hetig nem is beszeltunk.
Aztan most karacsonykor ramirt, h kellemes unnepeket es elkezdtunk beszelgetni es azota is minden nap beszelunk. Szoba kerult a multkori talalkozas is, h o meg szeretett volna csokolni, de nem mert,meg zavarban is volt ami latszott is rajta kicsit.
Igazabol mondta, h szeretne ujra latni mar es bepotolni azt a csokot. Nem tudom hova rakni a sracot, hiszen 2 hetig nem is keresett a talalkozas utan.
Azonban arra is gondoltam mar, hogy mivel eddig mindig o keresett engem, en egyszer sem irtam ra, ezert o ugy gondolta, hogy engem nem erdekel o es mivel pont itt voltak az unnepek ezert kapora jott neki, h ujra irjon nekem.
Arra lennek kivancsi, hogy ti mit gondoltok errol a helyzetrol. Fogalmam sincs, hogy mit csinaljak,mivel bejon a srac elegge.
Minketten 21 evesek vagyunk.
Elore is koszonom a valaszokat.
"Talalkozas utan beszelgettunk meg 2 napig, de azok a beszelgetesek ilyen semmilyenek voltak"
Annyira nincs oda érted, de egy dugás beleférne.
Ez a történet így nem egy nagy szerelem előjele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!