Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ebben a helyzetben ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Van egy srac, aki nagyon bejon, a legjobb haveromnak a munkatarsa.

Ketszer talalkoztam vele, de nem kerultunk szorosabb kapcsolatba. Haverom szerint nagyon erdeklodik utanam.

A helyzet az, hogy ma beszeltem haverommal es sajnos a sracnak autobalesete volt ma reģgel, alitolag egy agyrazkodassal meguszta.

Haverom mondta, hogy menjunk be hozza a korhazba, biztos jol esne neki, ha en is bemennek, de nem tudom mit csinaljak. Igazabol annyira nem ismerem, sot mondhatom, hogy egyaltalan nem ismerem es csak par szot valtottunk.

Szerintetek mit csinaljak?

2016. szept. 6. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát az tuti, hogy utána sínen lenne minden, biztos tetszene neki, már ha tényleg jól van. Viszont ha ilyen infúziós, csöves történet lenne, akkor nem lenne illő, mert hát biztos nem akarná, hogy így lásd.
2016. szept. 6. 14:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretném ha pizsamában, elesetten látna valaki akivel még épp nincs semmi, csak tetszik. Én írnék neki egy sms-t, hogy jobbulást kívánok, de nem mennék be.
2016. szept. 6. 14:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Én bemennék, épp jó alkalom, hogy lássa érdeklődsz iránta.
2016. szept. 6. 14:32
 4/6 A kérdező kommentje:

Latom megoszlanak a velemenyek.

Igen, biztos jol esne neki, ha bemennek es erdeklodnek iranta.

Elvileg csak agyrazkodasa van, akkor nem hiszem, hogy csoves, infuzios dolog lenne, gondolom csak megfigyelesen van bent.

Bar jobban orulnek, ha nem igy tudnek " kozelebb kerulni" hozza.

2016. szept. 6. 15:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ha nem szeretnéd, akkor mondjuk olyan is megjátszható, hogy mondod a haverodnak, hogy te is jobbulást kívánsz, és adja át. Vagy küldesz neki sms-t, vagy esetleg haveroddal gyümölcsöt vagy ilyesmit. Első voltam
2016. szept. 6. 15:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat es a tanacsokat :)
2016. szept. 6. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!