Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a legjobb ebben a helyzetben? Szeretethiányom lenne?
Nemrég estem át egy csalódáson. Lezártam, a rózsaszín köd elült, tisztán látok, miért nem működött. Jelenleg teszek-veszek, vidám vagyok napközben, csak érzek egy űrt. Érzem, hogy szeretnék valakihez odabújni, szeretném, ha becézne, értékelne, akire felnézhetnék, stb. Tetszem egy férfinak, és elég sokat beszélgetünk, ő is nagyon szimpatikus, és célozgatott egy randira, de félek ismerkedni. Szeretnék már tartozni egy normális férfihoz, de félek nehogy a vágyaim vetüljenek ki rá. Szerintetek ilyen esetben jobb várni, amíg ez leülepedik, vagy bevállalni egy randit, lesz ami lesz alapon? Tudom, túl sokat kombinálok, jellemző rám :))
24L
Igen, túlkombinálod.
Ha senkivel nem mész randira, soha nem lesz párod. Ennyire egyszerű.
Mondj igent, találkozzatok, és lesz ami lesz, csak ne éld bele magad elsőre, hogy el fog venni feleségül, és vele éled le az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!