Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Durván beleszerettem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durván beleszerettem egy pasiba, és egyszerűen megőrülök, képtelen vagyok továbblépni. Ha tudnám, h. közömbös vagyok neki sikerülne, de azt mondta, szeret, de nincs már hite, kedve, ereje újrakezdeni vkivel (merthogy beteg). Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2017. jún. 13. 23:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem értelek téged kérdező, a kérdésben azt írtad szereted, de a hozzászólásaid nem erről tanúskodnak. Képtelen vagy elmesélni az egész történetet, csak odavetsz nekünk félmondatokat, majd várod tőlünk a briliáns megoldásokat a problémádra, amit magadnak generálsz. Mi az hogy nem tudsz továbblépni? Nem tudod hogy kell valakit letiltani facebookon? Nem tudod hogy kell nem felvenni a telefont? A megoldás kézenfekvő, csak te élvezed a vergődést. Nem ő az egyetlen agybeteg.
2017. jún. 14. 13:29
 12/16 anonim ***** válasza:

:D bocs, de tényleg, az enyém is depis volt, meg tököm tudja, nem akart kapcsolatot, nem illettünk össze, de naaagy volt a romantika az elején, aztán a legjobb haverjával épp homokoztak amikor előbb állítottam be...

pszichiáter kezel..., simán juthatsz te is idáig..az ilyen balf...ok miatt. Beteg, mi?:(((

Elnézést, de kikívánkozott!:((((

Vagy csak szórakozik veled, utóbbi sanszosabb! Ő is igen, mondta hogy imádja minden porcikámat ..stb..!:(

2017. jún. 14. 13:31
 13/16 anonim ***** válasza:
...esetleg nem véletlen a 13.ker.ben lakik? :D..
2017. jún. 14. 13:34
 14/16 A kérdező kommentje:

jjj, lolly, ne legyél már ilyen sötét.

1. nem fogom kiadni teljesen a sztorit, mert személyiségi jogok meg minden

2. a szerelem az gyakran ilyen ambivalens érzelem, szeretem, mert szeretem, de amit velem művelt, azért haragszom.

a szerelem és harag gyakran kéz a kézben.

3. és nem, nem vagyok mentálisan zakkant, és külön sértő, h. miután nem is ismersz, sem a teljes sztorit, dobálózol ilyen súlyos fogalmakkal.

el lehet húzni a kérdésem alól... nyilván nem vagyok jó passzban, de ezt medikalizálni és sértegetni nem ér.

2017. jún. 14. 13:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Hogy várhatod el a segítséget, ha nem adsz semmilyen támpontot? Csak szidalmaztad nekünk azt a férfit és ennyi. A semmire nehéz máshogy reagálni. Most is idedobtál egy közhelygyűjteményt a szerelem kínjairól. Akkor olvass Oravecz Nórát, ha nem vagy képes rendesen elmondani, hogy miben kérsz tanácsot.
2017. jún. 14. 15:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Akkor én írok egy szintén rövid választ: ha szeretnéd..békénhagynád..ahogyan Ő szeretné! Ezen gondolkodtál már, mi lenne? Csak félsz hogy másé lesz ugye?

Megértem, ugyanebben a szituban voltam. Megmondom mi lesz: szakítotok 6-8x, te teljesen tönkremész minden egyes szakítás után-ő is sérül-pár év múlva ott állsz, kiégetten, frusztráltan, elvesztegetve x évet egy majom miatt. Már bocsánat...

Hát, szerintem ennyi! Hidd el. Átéltem.

2017. jún. 14. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!