Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez? Mi a megoldás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Mi a megoldás a problémára?

Figyelt kérdés

Még nem élünk együtt a párommal. Nő vagyok. Több mint 2,5éve vagyunk együtt.

A barátom nagyon kihúzta a gyufát mert épp szükségem volt rá és csak veszekedtünk.majd otthagyott és este elmondta hogy 5órán keresztül egy csajjal volt. Napok óta ezen veszekszünk. A csaj a volt legjobb barátnőm és az ő volt nagy szerelme. Az egyetlen nő akire féltékeny vagyok. És ezt ő is jól tudja. Nagyon megsértettek volt sok bonyodalom. Végül feltettem a kérdést hogy válasszon köztünk. Engem választott. De azóta is kérdezte hogy akkor már sosem találkozhat vele vagy néha igen? Arra hivatlozik hogy ő az egyetlen lány barátnője. Sosem tiltottam meg neki semmit, nem korlátoztam le. Miért nem vagyok neki elég? Ja és van más lány barátnője.

2017. jún. 13. 16:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már! A volt szerelme! Ez senkinek nem tetszene. Ki az, aki nyugodtan ülne otthon, míg ők kettesben vannak valahol, és épp esélyt adnak annak, hogy többet érezzenek egymás iránt?! És aztán annak tudná be a rossz érzését, hogy vele van a baj, mert féltékeny, mert nincs önbizalma... ?!

Ha kapcsolatban élünk, az kell legyen az elsődleges, ketten vagyunk egy csapat, és lehetőleg nem teszünk olyat, ami ezt az egységet rombolja. Már pedig egy ilyen erősen rombolja.

2017. jún. 13. 16:52
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

#11 Szerintem pedig pontosan az ilyen válassz!!! Én vagy ő, típusú, undorító játszmázások és kisajátítások rombolják.

De különbözünk. :)

2017. jún. 13. 17:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Én megértelek, nekem se esne jól. Amíg a barátod nem érti ez miért nem esik jól neked, addig "hisztizhetsz" semmi nem fog változni. Nyilván akkor őt se zavarná, ha a volt nagy szerelmeddel talalkoznál.

Az előttem válszóhoz : teljesen igazad van abban, hogy a jatszmazas szerintem se fér bele egy kapcsolatba, inkább őszintén meg kell beszélni a dolgokat, akkor amikor a probléma aktuális, de még ha nem is ért a kérdező barátja egyet azzal, amit a kérdező szeretne, akkor is megtehetné érte.

2017. jún. 13. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!