Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez? Mi a megoldás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Mi a megoldás a problémára?

Figyelt kérdés

Még nem élünk együtt a párommal. Nő vagyok. Több mint 2,5éve vagyunk együtt.

A barátom nagyon kihúzta a gyufát mert épp szükségem volt rá és csak veszekedtünk.majd otthagyott és este elmondta hogy 5órán keresztül egy csajjal volt. Napok óta ezen veszekszünk. A csaj a volt legjobb barátnőm és az ő volt nagy szerelme. Az egyetlen nő akire féltékeny vagyok. És ezt ő is jól tudja. Nagyon megsértettek volt sok bonyodalom. Végül feltettem a kérdést hogy válasszon köztünk. Engem választott. De azóta is kérdezte hogy akkor már sosem találkozhat vele vagy néha igen? Arra hivatlozik hogy ő az egyetlen lány barátnője. Sosem tiltottam meg neki semmit, nem korlátoztam le. Miért nem vagyok neki elég? Ja és van más lány barátnője.

2017. jún. 13. 16:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Az a megoldás, hogy visszaveszel magadból, az egodból, és nem próbálod kiherélni a pasit saját kezűleg.
2017. jún. 13. 16:21
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem attól félek hogy megcsalna. Mert nagyon hűséges típus. Kibeszéltek engem. Bókolgat neki. Félek hogy jobban elvannak. Nem vagyok képes megérteni ha látja hogy ez ennyire összetör engem miért csinálja ezt? Miért ragaszkodik hozzá ennyire?
2017. jún. 13. 16:22
 3/13 A kérdező kommentje:
Kettesben akarnak bemenni a nagyvárosba. Mikor régen az volt a problémánk hogy nincs elég közös program. És hogy nincs rá pénze. Érdekes. Rá lenne?
2017. jún. 13. 16:25
 4/13 anonim ***** válasza:

A féltékenység rólad szól. Nem róla, hogy hűséges-e vagy sem. Rólad szól.

Ha nem félsz attól, hogy megcsalna, akkor mitől? Mondd már ki. Mi az, amitől félsz? hogy elhagy érte?

Tehát attól tartasz, hogy szakít veled miatta?

Valamitől félsz, és azt muszáj konkretizálnod, hogy szembe nézhess vele.

Félsz valamitől.

A félelem az elme gyilkosa.

2017. jún. 13. 16:28
 5/13 anonim ***** válasza:
47%
A féltékenység arról szól, hogy nincs elég önbizalmam, nem bízom benne, hogy a párom engem választana, hiszen én se választanám magamat.
2017. jún. 13. 16:31
 6/13 A kérdező kommentje:
Már engem választott.mégsem lett megoldva a dolog mert találkozni akar vele. Igen nincs elég önbizalmam. Egészen addig megbíztam benne míg el nem mondta hogy akkor titokban fogja tartani ha találkoznak.
2017. jún. 13. 16:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Rettenetesen rossz kérdéseket teszel fel. Ezekkel a játszmákkal, féltékenykedéssel elrúgod magadtól, kontra produktív.
2017. jún. 13. 16:34
 8/13 A kérdező kommentje:
Attó félek hogy jobban elvannak. Hogy ő jobb lesz nálam
2017. jún. 13. 16:34
 9/13 anonim ***** válasza:

#8 Ez egy valós és jogos félelem. Csakhogy ez ellen lehetetlen küzdeni. Mindig lehet nálad jobb, szebb, okosabb, kedvesebb.

Rajta múlik kit választ. Ezt értsd meg.

Mindenkinek joga van a boldog élethez. Az egy kapcsolatban sem szabály, hogy ha rosszul érzem veled magam, akkor nem hagyhatlak ott másért.

2017. jún. 13. 16:37
 10/13 A kérdező kommentje:
Ez igaz és megértem. De ő nem adja jelet hogy rossz lenni neki ez a parkapcsolat. És nekem sem az.
2017. jún. 13. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!