Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogosan akadt ki a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadt ki a barátom, hogy felköszöntöttem az exemet a születésnapján?

Figyelt kérdés

Majdnem két éve járok a barátommal, és nagyon szeretem. Ezzel a volt barátommal már 4 éve nem vagyunk együtt, de néha (tényleg ritkán) szoktunk beszélni facebookon. Születésnapokon mindig felköszöntjük egymást. Tegnap előtt volt az ő 21. születésnapja, így ráírtam, és összesen kb. 5 mondatot beszéltünk. A barátom kezébe került a telefonom, és bár nem az üzeneteimet nézte át, (mert tényleg nem szokta) meglátta, hogy chateltem az exemmel. Ebből adódott a veszekedés.

Valahol megértem, mert én sem örülnék, ha ő írogatna az exének, de most csak egy születésnapról volt szó.

Szerintetek is baj, hogy írtam neki? Ti szoktatok a volt párotoknak írni a születésnapján?

19L, barátom 20F

2017. jún. 10. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az nem kapcsolat, ahol a felek nem bíznak meg egymásban. Soha nem adnék lehetőséget a páromnak arra, hogy számonkérje rajtam, hogy kivel és mikor beszélek. Ez nálam olyan alapvető, mint az, hogy lélegzem. SOHA nem csalnám meg, és ha ezt nem hiszi el nekem, akkor csak sajnálni tudom. De az, hogy korlátozva legyek, hogy kivel-mikor-miről beszélek, azt kikérem magamnak. Én sok ilyen játszmát lefuttattam a huszas éveim elején, nem érte meg. Most húzd meg a határt, amíg még van rá lehetőséged. Semmi rosszat nem tettél és semmi okod arra, hogy te érezd rosszul magad emiatt!

A történet kölcsönös: akkor és annak írhat ő is, akinek és amikor akar! Ezt ne feledd! Valamit valamiért!

2017. jún. 10. 10:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Valahol megértem, mert én sem örülnék, ha ő írogatna az exének, de most csak egy születésnapról volt szó.

Nahát, akkor ő nem írhatna a volt barátnőjének? Hiszen az is csak egy köszöntés lenne! Nem több!

Ha így állsz a barátodhoz, akkor igen, jogos volt a felháborodása.

2017. jún. 10. 11:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Egyébként azt a mondatot nem a születésnapi köszöntésre értettem, hanem általánosságban, de bocsánat, tényleg félreérthetően fogalmaztam.

2017. jún. 10. 11:52
 4/4 Költőnő? ***** válasza:
Nekem nem kellene beszámolnom róla, hogy megköszönttem az exem, mert tudja, hogy a legtöbbel jó viszonyom van. Köztünk maximális a bizalom.
2017. jún. 10. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!