Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Írjak neki a születésnapján,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki a születésnapján, ha még mindig szeretem?

Figyelt kérdés

Nem igazán mondtuk ki, hogy együtt vagyunk... De úgy viselkedtünk.

Mindent együtt csináltunk, folyton egymásnál aludtunk, szinte a legjobb barátom lett és beleszerettem. Nekem mindenben ő volt az első, és tényleg nagyon kötődtem hozzá.

Májusban volt a szülinapom és "szülihetet" tartottam és minden nap adott valami ajándékot, amik elég drágák voltak. Minden este a kedvenc éttermeimben vacsoráztunk, minden napra kitalált olyan programokat, amiket mindig is kiakartam próbálni, szervezett egy hatalmas meglepetésbulit, ami tényleg tökéletes volt... Utána pedig elutaztunk egy hétre wellnessezni. Szóval ő tökéletessé tett mindent, de 5 hete nem is beszéltünk.

Vagyis nem beszéltünk meg semmit, nem vesztünk össze, csak elkezdett hanyagolni, én meg ezen berágtam.

De ma van a szülinapja és nem tudom, hogy mit csináljak. Egy "Boldog szülinapot! :)" az üzenőfalán elég bénán mutatna azok után, ami volt közöttünk, nem?

Viszont írni meg hogy írjak neki, mikor az utolsó üzenetemet még július elején seenelte?

Ráadásul még ajándékom is van neki, vagyis még akkor találtam, mikor jóban voltunk és tudtam, hogy imádná...

18/L (Ő most lett 21)

2016. aug. 14. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
gondolom, ha nem halmozott volna el minden szarral, nem ismerted volna a "szerelem" fogalmát iránta. éretlen tyúk vagy. hagyd békén.
2016. aug. 14. 17:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezekután ez a minimum ,hogy ràírsz :))
2016. aug. 14. 17:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Tessék?!

Nem is ismersz, így mégis miért állítod, hogy én az ajándékok miatt éreztem bármit is?

Szerinted én annyitól hasra esek, ha elvisznek étterembe, vagy wellnessezni? Ezt én is kifizethetném, nem ezért szerettem vele lenni.

2016. aug. 14. 17:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Tedd már félre azt a nagy egódat és büszkeségedet és írj neki!

De tényleg úgy viselkedsz mint egy éretlen kislány!

2016. aug. 14. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Jaj csajeh nefoglalkozz mássa,l írj a csávónak:D
2016. aug. 14. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!