Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Inkább hagynom kellene?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább hagynom kellene? Választási helyzetbe kényszerítenek.

Figyelt kérdés

Van egy barátom szeptemberben kezdtünk el randizni, én előtte nem sokkal lettem 18, ő pedig akkor lett 26. Neki már van egy fia, aki 3 éves, de a gyerek anyjával már nincsenek együtt amióta a gyerek 1 éves lett. Minden hétvégén nála van a gyerek, tehát törődik velük.

Amikor elkezdtünk járni, én még az utolsó évemet kezdtem a középiskolában. Minden rendben ment, találkozgattunk, többnyire nála. Mostanra azonban a helyzet elég komoly lett, nem akar engedni, két tűz közé lettem szorulva és kétségeim vannak. Egyrészről jön ő, hogy ideje lenne ha összeköltöznénk, mivel ő már lassan 27 lesz, többre vágyik a randiknál, szeretné, ha minden nap láthatna, együtt élnénk. Azt várja, hogy költözzek hozzá.

Másrészről ott vannak a szüleim, akik azt mondják, hogyha elköltözök, akkor a taníttatásomat fizetik, de semmi mást. Apám amúgy sem díjazta az ötletet, hogy 18 évesen már egy apával jöjjek össze.

Már a kapcsolatunk elején éreztem, hogy lesznek ilyen téren gondjaink, de mindig úgy voltam vele, hogy majd alakulnak a dolgok.

A barátom nem egy értelmiségi munkát végez, túl jól sem keres, de talán meglennénk ketten belőle. Viszont abban igaza van a szüleimnek, hogy nem vagyok a spóroláshoz szokva, mindig azt mondják, hogy követelőzős vagyok, nincs az a hülye rajtuk kívül, aki olyanokra ad pénzt mint ők, tehát ne várjam, hogy ez egy jó együttélés lenne. Az tény, hogy amikor megtudta, hogy kabátokat mennyiért veszek és, hogy a 2 kabátom ára az ő fizetésének több mint a fele, akkor kicsit kibukott, már akkor gondoltam, hogy ez nem lesz jó.

De egyébként meg egy helyes, jó fej, vicces pasi, akivel imádok együtt lenni. Nagyon hiányzik ha nincsen velem, és féltékeny is vagyok rá valamilyen szinten, ami nálam meglepő. Szeretem nagyon. De az a baj, hogy nem érzem azt, hogy megért engem ilyen terén, és a legrosszabb, hogyha meg is értene, akkor sem vehetnénk például olyan ruhát, cipőt, telefont, kaját nekem az ő fizetéséből, mint amihez szokva vagyok. Ráadásul az ő pénze, hogyan költhetném azt? 4 évről lenne szó elvileg, addig tanulok.

Ez az egész nem lenne, ha nem erőltetné a költözést. Mit tegyek? Ez még lehet másként vagy az anyagiak miatt megyünk szét? Vagy mi lesz?

2017. jún. 10. 00:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Hozzád még egy korod beli is idős lenne...
2017. jún. 10. 00:58
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

Basszus, ő erölteti a költözést. 17 éves, fehér lapos lány vagy. Kétlem, hogy neked ez kéne. Meg sem ért.

Felejtsd el. Tanulj, neked most ez fontos. Bőven ráérsz családanyát játszani 10-15 év múlva....

2017. jún. 10. 02:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha "kényszerítenek", akkor meg egyértelműen NEM.
2017. jún. 10. 02:53
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

"Amihez szokva vagyok"

Hát ezen beszabehu! Keress egy olyan fószert, aki tudja nyújtani a színvonalat, amihez szokva vagy. Mert úgy látom itt ez a lènyeg. 18èvesen nem kell sehova költöznöd, hacsak anyádèk ki nem vágnak otthonról.

Ezt a csávót hagyd, nem vagy vele egy szinten, nem is èrtem, ha már ennyure fontos a pènz, mièrt a csórival álltál össze?

Javaslatom, hogy keress egy kb. 47-50es pasit, annak már nagyon a gyerekei, ès nem gond neki, ha mèg egy "gyereket" el kell tartani.

2017. jún. 10. 05:58
 5/11 anonim ***** válasza:
44%

van akinek fontosabb a pénz meg a drága cuccok, mint a szerelem, nincs ezzel baj. De ezt a szerencsétlent ne szédítsd tovább, bizonyára nem azért dolgozik hogy az egész fizuját a te ruházkodásodra költse.

Maradj inkább a szüleiddel, vagy tényleg keress valami jóval idősebbet, aki szívesen költ rád ennyit.

2017. jún. 10. 07:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ki a felesleges kort az osszekoltozessel, mert nagyjabol 3 honap mulva, amikor azon meditalsz a drogeriaban, hogy e honapban dezodort vehetsz-e vagy tisztasagi betetet, mert ha mindkettot veszel, akkor holnapra nem marad penz a 200 forintis peksutire reggel, es mindekozben meg egy gyereket is epp vissza kell tartanod, mert leramolna a felpolcot (ugye hetvegente csaladi vasarlas lenne), sirva menekulnel vissza akar futva is, anyahoz-apahoz. Meg te is egy gyerek vagy, csak baratod azt hiszi, mert a csomagolas mar "not" mutat, ezert az is vagy. Semmi ertelme a kapcsolatodnak sajnos.
2017. jún. 10. 07:26
 7/11 anonim ***** válasza:
90%

Mit akarsz egy tanulatlan, csóró pasitól? Téged is csak le fog húzni. Neked most tanulnod kell, hogy megalapozd a saját jövődet, nem pedig egy ilyen pasi nyomása alá helyezni magad kényszerhelyzetben.

Miért vagy féltékeny? Ki vinné el előled? LOl.

2017. jún. 10. 07:30
 8/11 anonim ***** válasza:
87%

Vedd át az irányítást. Közöld a pasival, hogy vagy megvárja, míg te befejezed a sulit és keresel annyit, hogy úgy össze tudtok költözni, hogy annak értelme is legyen, vagy most húzzon el a fenébe, mert nem fogsz nyomorogni mellette, és nem biztos hogy ilyen fiatalon pót-anyuka akarsz lenni.

Ha szeret, és veled akarja leélni az életét, megvár.

De nem fog megvárni. És ez jobb is lesz neked.

Hidd el, semmi sem fogható ahhoz, hogy jó munkát találsz és magad keresed meg a pénzt a télikabátodra meg a telefonodra. Légy hálás a szüleidnek ezért a lehetőségért. Ha teheted, menj diákmunkázni az egyetem mellett, legalább nyáron, hogy keress egy kis pénzt és adj haza belőle. A saját érdekedben tanuld meg beosztani. Ha már jó munkád lesz, készen állsz majd arra (legalább anyagilag) hogy összeköltözz valakivel.

De gondolj bele ez a srác tanulatlan, kicsi az esélye hogy többre viszi majd. Nem keres túl jól, és ebből gyerektartást is fizet. És ha összeköltöztök, nem csak a kettőtök kabátját kell megvenni hanem számlákat fizetni, enni stb.

Az meg már csak hab a tortán, milyen fiatalon lett apa és el is vált, tehát valószínűleg felelőtlen is. Neked miért jobb, ha téged is felcsinál aztán majd felezik a gyerektartás összegét?

Nincs ennek jövője és ilyen mellől menekülj. Hallgass a szüleidre, légy hálás a lehetőségért, tanulj, tervezd meg az életedet és hajrá!

2017. jún. 10. 07:49
 9/11 anonim ***** válasza:
49%
Golddigger lányhoz macsó pasi kell. Kivágnád a hisztit, ha sulikezdésre nem lenne meg a Louis Vuitton táska. 😂
2017. jún. 10. 08:37
 10/11 anonim ***** válasza:
50%

Hagyd a pasit, normalis korabeli not erdemel aki ugyanugy komolyodni akar, nem csak randizgatni, es tudja hogy vannak fontosabb dolgok is mint egy draga cipo vagy taska.

Te meg keress egy cukrosbacsit, max tonkreteszi a vegbel zaroizmaidat, de legalabb lesz meno ruhad meg taskad...

2017. jún. 10. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!