Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, milyen tuladonságokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen tuladonságokkal rendelkező lányt nem hagynátok el soha? 21/L

Figyelt kérdés

és milyen tulajdonságok a szakítóokok, pl milyen okok miatt szakítottatok a múltban lányokkal?

és mit szerettek a jelenlegi barátnőtökben?

2017. jún. 8. 17:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
26%
Aki nem hízik el.
2018. jan. 23. 23:01
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
ha megtudnam hogy nalam 10 -20 evvel idosebb palija is volt .. akkor repulne nagyot!
2018. jan. 23. 23:34
 23/24 anonim ***** válasza:
Olyat soha aki egyértelműen valódi-igaz módon szeret és nem csinál bolhából elefántot rendszeresen.
2018. jan. 23. 23:43
 24/24 anonim ***** válasza:

Őszinte, korrekt, támogató, okos, bevállalós, odaadó.

Szakító ok: Nem éreztem a szeretetet vagy nem akartam visszahúzni az illetőt.

A "jelenlegi" barátnőmben szeretek még pár dolgot, de már nem vagyok szerelmes és túlléptem rajta. Állítása szerint szeret, de nem érzem, ezért nemrég szakítottam. Már csak barátként tudok rá tekinteni.

2018. jan. 24. 03:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!