Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen tuladonságokkal rendelkező lányt nem hagynátok el soha? 21/L
és milyen tulajdonságok a szakítóokok, pl milyen okok miatt szakítottatok a múltban lányokkal?
és mit szerettek a jelenlegi barátnőtökben?
Akit sose hagynék el, annak olyan jellemzője van, ami a legtöbb, minimum tűrhetően kinéző nőre nem jellemző:
akit sose hagynék el, az a nő, akinek tartalmas lelke van, és másokban is ezt keresi, NEM pedig azt, hogy anyagilag hogyan áll a férfi.
De mondom, ilyen nő nincs, hacsak nem annyira ronda a nő, vagy annyira kövér, hogy azt is leszarja, ha épp csak túlél anyagilag a férfi, akire párkapcsolatilag nyitott ez a nő.
(Persze a rendszerváltást követően a lakosság kb 80%-a mélyszegénységben él. Ergo kb minden ötödik pasi osztozik 5 nőn egyszerre, vagy váltogatják egymás közözz X évente/havonta, máshogy nem tudom elképzelni, mert a magyar hím nemű polgárok kb 80%-ának NINCS állandó pérkapcsolata, anyagi okokból!)
Megint én vagyok, na tessék, most átlapoztam egy másik kérdésre a kategóriában, és a kérdést kiíró detto, akár az én meglátásom...:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
"De mondom, ilyen nő nincs, hacsak nem annyira ronda a nő, vagy annyira kövér, hogy azt is leszarja, ha épp csak túlél anyagilag a férfi, akire párkapcsolatilag nyitott ez a nő. "
De egy rohadt mocsok szutyok vagy 11-es, a te lelked már az ördögnél van. Nem is érdemelsz rendes kapcsolatot, remélem soha nem is lesz haha! Undorító vagy...
Szerintem nem is hiába látod a nőket anyagiasnak :))))
Biztosan egy csóringer vagy aki még egy fagylaltja is sajnál kiadni a barátnőjének 5 Ft-ot.
Tipikus proli, erre mondják, amilyen te vagy!!
Mástól elvár, de ő maga semmit se nyújt!
Hehe előző, de cuki vagy,
imádom a szenvedélyes nőket. :)
Csak kissé mellényúltál. ;)
(Majd egyszer átvesszük együtt az Anna Tóniját, jó? ;) )
Mellényúltál, ugyanis intellektuell vagyok, diplomás.
Ráadásul azoknak, akik megérdemlik, 20 éve ingyen segítek. :)
Van egy dolog, aminek pláne örülök:
az, hogy hiányzik belőled az előítélet. :)
A másik nagy igazság: egyetlen nő se prosti, az már egyszer biztos. :) Köszönöm, hogy ezt a reális kinyilatkoztatásodat megtanulhattam most tőled. ;-)
"Mellényúltál, ugyanis intellektuell vagyok, diplomás.
Ráadásul azoknak, akik megérdemlik, 20 éve ingyen segítek. :)
Van egy dolog, aminek pláne örülök:
az, hogy hiányzik belőled az előítélet. :)
A másik nagy igazság: egyetlen nő se prosti, az már egyszer biztos. :) Köszönöm, hogy ezt a reális kinyilatkoztatásodat megtanulhattam most tőled. ;-)"
Az nagyon jó 16 #-os, hogy ilyen jó véleménnyel vagy saját magadról, és a nőkről pláne! :DDD
Tipikus proli, mindig is mondtam.
Marha sok eszed van picinyem :) Mutatom, de drááááága!
"intellektuell vagyok, diplomás."
Ki nem kakilja le?? A diplomához nem jár ész, csak s*gg, és nem adnak hozzá normális embert se :D
"Van egy dolog, aminek pláne örülök:
az, hogy hiányzik belőled az előítélet. :)"
Ennek én is örülök, hogy BELŐLED SE, annak tükrében igen csak "furcsa" ez a kinyilatkoztatás, hogy az előbb dipi voltál és "intellektuel". Ó, hogy oda ne rohanjak!
És, ha én is, akkor mi van??? Ki a frászt érdekel???
Mondom: örülök, hogy nem vagy előítéletes egy cseppet sem :)))
Dipi + ész + "intellektuel" :D
S még egy tipp, hogy te is tanulj valamit :)
A nőkre mindig is költeni kell, és kellett, ezt tanuld meg :) Zsugoriaknak nincs helye a "piacon" :)))
Kinek tartogatod azt az 5 forintot az életben? Hogy a sírodról a ló legelje le a művirágodat??
:))
Meg ne sértődj, de szerintem azt a kérdést te írtad ki... És magadnak válaszolgattál is rá :)
Van ilyen. Tudathasadásnak hívják :)
Láttam már nem is egyszer, hogy máshol is reklámoztad ezt a saját kérdésedet...
De ahogy láthatod: nem nyerte el itt sem a tetszési indexet, másoknál is kiverhetted a biztosítékot te "szent" ember :)
Nem mellesleg tanulj már meg légszíves értelmezni: nem azt kifogásoltam, hogy te azt mondtad volna, hogy a ducik nők prostik... avagy nem.. Nem ezt mondtam és nem ez volt az undormányom tárgya.. Hanem az, hogy - szerinted - aki nem tetszetős számodra, annak ugyan csak - szerinted - csak a "maradék" jut, vagy a hülye..
Nagyon egysíkúan és beszűkülten látod a világot drága.. Ezen még csiszolgatnod kell :)
Azaz: ezen is...........
(Komoly bajok vannak nálad.)
Ui.: azt tudtad, hogy manapság a diploma lobogtatása egyenlő a cikivel??
Szerinted manapság KI NEM végzi ezt el??? Elárulom, hogy az utcasarki koxos műnőnek (agyonpirított ribinek) és a kondigépek között érlelődő kopasz bőrfejűn gorillának is, akinek hátul a nyaka hétrét gyűrődik a hájtól és fuxot hord, közben pedig 5 centis mini kutyát sétáltat akinek éles fülrongáló hangja van, és a csávóka "büszkén" feszít a kutyája (vicc, hogy kutya, de mindegy) mellett RÓZSASZÍN izomplóban, MÉG AZ IS SIMÁN elvégzi manapság a fősulit röhögve, szóval én a te esetedben és MANAPSÁG ki sem ejteném a számon, hogy "diplomás" vagyok, mert ez nálam a vicc kategória, aki ezt lobogtatja és ezzel akar mások fölé kerekedni :D
Manapság mindenkinek van...
Ezt szemlélteti az előző példa is.
Nézz már körül! Nem tűnt még fel??? Kicsit vicces vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!