Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, milyen tuladonságokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen tuladonságokkal rendelkező lányt nem hagynátok el soha? 21/L

Figyelt kérdés

és milyen tulajdonságok a szakítóokok, pl milyen okok miatt szakítottatok a múltban lányokkal?

és mit szerettek a jelenlegi barátnőtökben?

2017. jún. 8. 17:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

Akit sose hagynék el, annak olyan jellemzője van, ami a legtöbb, minimum tűrhetően kinéző nőre nem jellemző:

akit sose hagynék el, az a nő, akinek tartalmas lelke van, és másokban is ezt keresi, NEM pedig azt, hogy anyagilag hogyan áll a férfi.

De mondom, ilyen nő nincs, hacsak nem annyira ronda a nő, vagy annyira kövér, hogy azt is leszarja, ha épp csak túlél anyagilag a férfi, akire párkapcsolatilag nyitott ez a nő.

(Persze a rendszerváltást követően a lakosság kb 80%-a mélyszegénységben él. Ergo kb minden ötödik pasi osztozik 5 nőn egyszerre, vagy váltogatják egymás közözz X évente/havonta, máshogy nem tudom elképzelni, mert a magyar hím nemű polgárok kb 80%-ának NINCS állandó pérkapcsolata, anyagi okokból!)

2017. jún. 15. 21:03
 12/24 anonim ***** válasza:
Ha van kedved olvasd el nekem ez a tökéletes lány...bár felével is megelégednék : https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
2017. jún. 15. 21:10
 13/24 anonim ***** válasza:
Előző előtti vagyok: azt hozzátenném, hogy abban a 80%-ban dögivel szerepelnek házasságban élő nők-férfiak, ahogy kibekkelik az anyagiakat segélyből, gyesből, stb, közben már a házasságuk elején elhidegülnek egymástól, legfeljebb csak a póz van meg, értve a szerepjátszásra, mintha összetartoznának, de érthetitek szexuális pózra is ,ahol megreked az egész, gépiesen. És persze sorozatosan csalják egymást.
2017. jún. 15. 21:38
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

Megint én vagyok, na tessék, most átlapoztam egy másik kérdésre a kategóriában, és a kérdést kiíró detto, akár az én meglátásom...:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2017. jún. 15. 21:43
 15/24 anonim ***** válasza:
82%

"De mondom, ilyen nő nincs, hacsak nem annyira ronda a nő, vagy annyira kövér, hogy azt is leszarja, ha épp csak túlél anyagilag a férfi, akire párkapcsolatilag nyitott ez a nő. "

De egy rohadt mocsok szutyok vagy 11-es, a te lelked már az ördögnél van. Nem is érdemelsz rendes kapcsolatot, remélem soha nem is lesz haha! Undorító vagy...

Szerintem nem is hiába látod a nőket anyagiasnak :))))

Biztosan egy csóringer vagy aki még egy fagylaltja is sajnál kiadni a barátnőjének 5 Ft-ot.

Tipikus proli, erre mondják, amilyen te vagy!!

Mástól elvár, de ő maga semmit se nyújt!

2017. jún. 16. 02:24
 16/24 anonim ***** válasza:

Hehe előző, de cuki vagy,

imádom a szenvedélyes nőket. :)

Csak kissé mellényúltál. ;)

(Majd egyszer átvesszük együtt az Anna Tóniját, jó? ;) )

Mellényúltál, ugyanis intellektuell vagyok, diplomás.

Ráadásul azoknak, akik megérdemlik, 20 éve ingyen segítek. :)

Van egy dolog, aminek pláne örülök:

az, hogy hiányzik belőled az előítélet. :)

A másik nagy igazság: egyetlen nő se prosti, az már egyszer biztos. :) Köszönöm, hogy ezt a reális kinyilatkoztatásodat megtanulhattam most tőled. ;-)

2017. jún. 16. 21:53
 17/24 anonim ***** válasza:
(...és egy szóval nem utaltam arra, hogy a duci hölgyek is mind prostik volnának...)
2017. jún. 16. 21:55
 18/24 anonim válasza:
Én egy kedves segítőkész rendes lányt soha nem hagynék el:)
2017. jún. 16. 22:29
 19/24 anonim ***** válasza:
61%

"Mellényúltál, ugyanis intellektuell vagyok, diplomás.

Ráadásul azoknak, akik megérdemlik, 20 éve ingyen segítek. :)

Van egy dolog, aminek pláne örülök:

az, hogy hiányzik belőled az előítélet. :)

A másik nagy igazság: egyetlen nő se prosti, az már egyszer biztos. :) Köszönöm, hogy ezt a reális kinyilatkoztatásodat megtanulhattam most tőled. ;-)"

Az nagyon jó 16 #-os, hogy ilyen jó véleménnyel vagy saját magadról, és a nőkről pláne! :DDD

Tipikus proli, mindig is mondtam.

Marha sok eszed van picinyem :) Mutatom, de drááááága!

"intellektuell vagyok, diplomás."

Ki nem kakilja le?? A diplomához nem jár ész, csak s*gg, és nem adnak hozzá normális embert se :D

"Van egy dolog, aminek pláne örülök:

az, hogy hiányzik belőled az előítélet. :)"

Ennek én is örülök, hogy BELŐLED SE, annak tükrében igen csak "furcsa" ez a kinyilatkoztatás, hogy az előbb dipi voltál és "intellektuel". Ó, hogy oda ne rohanjak!

És, ha én is, akkor mi van??? Ki a frászt érdekel???

Mondom: örülök, hogy nem vagy előítéletes egy cseppet sem :)))

Dipi + ész + "intellektuel" :D

S még egy tipp, hogy te is tanulj valamit :)

A nőkre mindig is költeni kell, és kellett, ezt tanuld meg :) Zsugoriaknak nincs helye a "piacon" :)))

Kinek tartogatod azt az 5 forintot az életben? Hogy a sírodról a ló legelje le a művirágodat??

:))

2017. jún. 17. 22:39
 20/24 anonim ***** válasza:
73%

Meg ne sértődj, de szerintem azt a kérdést te írtad ki... És magadnak válaszolgattál is rá :)

Van ilyen. Tudathasadásnak hívják :)

Láttam már nem is egyszer, hogy máshol is reklámoztad ezt a saját kérdésedet...

De ahogy láthatod: nem nyerte el itt sem a tetszési indexet, másoknál is kiverhetted a biztosítékot te "szent" ember :)

Nem mellesleg tanulj már meg légszíves értelmezni: nem azt kifogásoltam, hogy te azt mondtad volna, hogy a ducik nők prostik... avagy nem.. Nem ezt mondtam és nem ez volt az undormányom tárgya.. Hanem az, hogy - szerinted - aki nem tetszetős számodra, annak ugyan csak - szerinted - csak a "maradék" jut, vagy a hülye..

Nagyon egysíkúan és beszűkülten látod a világot drága.. Ezen még csiszolgatnod kell :)

Azaz: ezen is...........

(Komoly bajok vannak nálad.)

Ui.: azt tudtad, hogy manapság a diploma lobogtatása egyenlő a cikivel??

Szerinted manapság KI NEM végzi ezt el??? Elárulom, hogy az utcasarki koxos műnőnek (agyonpirított ribinek) és a kondigépek között érlelődő kopasz bőrfejűn gorillának is, akinek hátul a nyaka hétrét gyűrődik a hájtól és fuxot hord, közben pedig 5 centis mini kutyát sétáltat akinek éles fülrongáló hangja van, és a csávóka "büszkén" feszít a kutyája (vicc, hogy kutya, de mindegy) mellett RÓZSASZÍN izomplóban, MÉG AZ IS SIMÁN elvégzi manapság a fősulit röhögve, szóval én a te esetedben és MANAPSÁG ki sem ejteném a számon, hogy "diplomás" vagyok, mert ez nálam a vicc kategória, aki ezt lobogtatja és ezzel akar mások fölé kerekedni :D

Manapság mindenkinek van...

Ezt szemlélteti az előző példa is.

Nézz már körül! Nem tűnt még fel??? Kicsit vicces vagy...

2017. jún. 17. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!