Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiúnak a vékony nők az esetei, attól még megfoghatja egy 5-8-10 kg felesleggel rendelkező lány?
Figyelt kérdés
2015. szept. 7. 19:16
1/7 anonim válasza:
Attól függ h külsőre mennyivel nagyobb az eltérés, mennyivel nagyobb a látszata.
2/7 anonim válasza:
Nekem sportos kondis exemmel 61 kgosan jöttem össze. Aztán lefogytam 54 kg ra mire közölte, hogy amúgy nem vagyok az esete. Sportoltam én is. Tényleg jó alakom volt. Ezután megcsalt egy kis dundi törpével :)
3/7 anonim válasza:
Itt most nem a 5-8-10 kg a lényeg, hanem, hogy hogyan néz ki attól a +kg-októl.
Van akinek csak a sportosabb vékonyabb nők tetszenek. és a husisak nem fognak.
4/7 anonim válasza:
nekem a vékonyak jönnek be! de a volt barátnőm 160 cm volt és 65 kiló! ha kedves aranyos meg tetszik a csaj és van rajta felesleg nem fogom elhajtani
5/7 anonim válasza:
Igen, megfoghat, ha rendben az összkép. Nem leszek rosszul +5-8 kg-tól, de az is igaz, hogy alapvetően a karcsúbb/átlagos/sportos nők vonzanak.
6/7 anonim válasza:
5 kg nem probléma, 10 már azért elég sokat változtat a kinézeten. Ha valakinek kifejezetten a vékony lányok jönnek be akkor 10 kg fölösleggel jóval rosszabbak az esélyeid nála
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!