Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nagyon tetszik valaki, akinek nem kéne?
Figyelt kérdés
Van egy munkatársam ,aki már egy ideje udvarol nekem.Ő is tetszik nekem ,de nem akarok vele összejönni ,mert van párja és jóval idősebb is tőlem.18 éve vannak együtt de gyerekük nincs.Munka közben mindig flörtölünk ,keressük egymás társaságát,de több nem lehet köztünk.Próbáltam kerülni meg leszokni a flörtölésről ,de nem megy mert egyre jobban vonzódok hozzá.Ha egy ideig nem látom akkor hiányzik és mindig rá gondolok.Nem lehet köztünk semmi de elfelejteni se tudom.Azt mondta ,a barátnője csak úgy van,de szerintem
nem akar vele szakítani,velem csak titokba akar találkozgatni. Nekem ez így nem jó ,de sajnos nagyon tetszik.Kerülni nem tudom ,mert mindennap találkozunk.
Mit tegyek ez ellen ? Én 26 vagyok,a pasi 42
2017. jún. 7. 20:44
1/5 anonim 

válasza:

Hat en azt javasolnam valts munkahelyet, mert kulonben sosem leszel tul a pasin. Ha ez nem opcio, akkor pedig allj ele mond meg neki tetszik, ha akar v. mit szakitson a baratnojevel.. Ezekutan vagy tortenik v. mi vagy legalabb a flort befejezodik.
2/5 anonim 

válasza:

Drágám,ha csak egy név akarsz lenni a listáján,akkor egészségedre.Viszont ha nem akarsz bukfencezni egy nagyot,akkor vagy állítsd választás elé,vagy innentől sz..rd le jó magasról.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem leszek egy név a listán , nem akar tőlem semmit.Ő engem egy kislánynak néz mert fiatalabb vagyok tőle.Soha nem közeledett hozzám,pedig állítólag tetszek neki.Múltkor én közeledtem hozzá de ő visszautasította.Egyszer elvitt a céges kocsival három ülés van benne én középre akartam ülni, de azt mondta h ülhetsz ám amodda is. Máskor meg mellé álltam balról és ő elment jobbra.
2017. jún. 14. 19:54
5/5 anonim 

válasza:

Akkor legalább ő reálisan kezeli a helyzetet.Innentől nincs kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!