Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
amikor játszol? xDDD
hány éves vagy 9? :DDD
Most akkor az iskolatarsad, vagy apud munkahelyi barátjanak lánya? Mi van? Nem értem, mi a kérdés. Megfogalmaznad rendesen, plz? Mert csak azt fogtam fél, hogy 2-3 évvel idősebb nálad...ezt mondjuk leírtad háromszor is legalább... Nem bántásból írom, de ha nem fogalmazod meg rendesen a kérdést, nem tudunk segíteni.
Am hány éves vagy ? Mert szerintem nem több 13-nál. Eltaláltam? Na?
Szerintem többen gondoljuk, hogy nem egy 18 év körüli srác vagy, hanem fiatalabb :)
Nem kell ezzel foglalkozni, hogy öregebb, mert most ez zavar ahogy látom... Amit most tehetsz, hogy van facebook, ahol gondolom be van jelölve, ha nincs akkor jelöld, és írj rá... Aztán majd kiderül... Ha jól telt el a beszélgetés, akkor jöhet a következő lépés... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!