Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kinek mennyire számít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mennyire számít egy párkapcsolatban a család/barátok véleménye? Kit mennyire befolyásol?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, ha bemutatjátok a pároktokat a családnak és negatív visszajelzéseket kaptok? Befolyásol titeket? Vagy tesztek rá?
2017. jún. 5. 19:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem érdekelt a szüleim negativitása ilyen téren sose, nyilván azt viszem haza bemutatni, akit szeretek, és innentől nem számít más véleménye.

Barátoké egy fokkal talán jobban érdekel, de nem szoktam hallgatni rájuk ilyen kérdésben, csak a saját fejem után megyek, aztán ha nem jön be, akkor szívathatnak hetekig, hogy ők megmondták, hogy nem illik hozzám/nem szeretett. Úgy gondolom, egy párkapcsolat két emberből áll, két ember döntése, a mi saját érzéseink és gondolataink viszik előre, vagy hátra, így nem kérek más véleményéből, még ha tudom a lelkem mélyén néha, hogy nekik van igazuk, én a saját érzéseim alapján döntök mindig.

2017. jún. 5. 22:45
 12/13 anonim válasza:
Nem tagadtak ki, de 6 év alatt másodszor van, hogy másfél hónapja nem beszélek családommal. (Hozzáteszem ez nálunk elég soknak számít, nővéremmel minden nap minimum telefonon csevegnek és hetente 2-3-szor viszi a kölköket.) De 32 évesen úgy gondolom, a saját boldogságomat követem szüleim "tervei" helyett.
2017. jún. 6. 09:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem fenyegetőznének ilyenekkel, inkább csak megpróbálnának észrevétlenül ellene hangolni, hogy magamtól jöjjek rá a dolgokra.

Egyébként szeretem a családomat és tudom, hogy jót akarnak neki, ezért meghallgatom a véleményüket. Csak is akkor döntenék mondjuk a párom ellen, ha valóban van abban valami, amit mondanak és én sem érzem biztosnak a dolgot. Ebben az esetben tudnak befolyásolni, egyébként nem, hiszen ők nem ismerik annyira a páromat mint én. Pl. 1 éve együtt vagyunk, de ők csak 4-5-ször találkoztak vele. Ebből nehéz lenne azért messzemenő következtetéseket levonni szerintem.

2017. jún. 6. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!