Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti is ugyanúgy igénylitek az őszinte szeretetet, mint a nők?
Igen minden férfi, és nő igényli a szeretetet.
Van egy könyv, Gary Chapman egymásra hangolva. Ő egy családterapeuta.30 éves tapasztalata alapján írtra ezt a könyvet. Biztos tetszeni fog mindenkinek.Itt bele olvashattok.
Részlet: [link]
Én igen. A többi férfit nem tudom, de biztosan sok ilyen van.
36/F
Van abban valami, amit az egyik előttem szóló írt, hogy a nőket inkább a biztonság fogja meg.
Egy olyan férfi, aki családot és otthont szeretne teremteni, egészen máshogy viselkedik a nővel, mint az, aki szexet, szépséget, kalandot akar, és az első esetben könnyebb összekapaszkodni, együtt maradni.
De amellett, hogy egy ilyen kapcsolat őszinteségen és kényelmen alapul, nem feltétlenül a nő a gyengédebb, sőt. Mikor hallottál egy férfit arról puffogni, hogy valaki széthagyta a zokniját? Vagy hogy megint később jöttél, mint vártalak, és így kihűlt a sült hús.
Nálunk is a párom a gyengédebb, szerelmet, rajongást, odaadó szexet stb. szeretne tőlem, én meg inkább teljesítményorientált vagyok, és inkább felnézni akarok egy férfira, büszke lenni a pénzügyi, munkahelyi, ágybéli, nevelési sikerei miatt. Nem bírok úgy ágyba bújni pl., ha kupi vagy kosz fogadott, mikor hazaértem, amit megint nekem kell összeganézni, vagy könyörögni érte. Csak olyan iránt érzek őszinte szeretet, aki lenyűgöz a szorgalmával, intelligenciájával, vagy tehetségével. Nehéz ügy. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!