Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom megőrizni a szerelmet szeretetet?
Figyelt kérdés
1,5 éve vagyok együtt a barátommal. Eddig tökéletes. Van romantika bizalom szeretjük egymást. Kézen fogva séta becenevek ( kicsim kincsem szívem stb).
Gyakran csók puszi. Szex is jó.
Megerto vagyok vele ő is velem (ha pl húzós munka hagyom nem nyaggatom tamogatom) ezt értékeli mondja is.
Csak attól félek hogy azt olvasom hallom hogy ez el fog múlni.
De minden? Nem marad ezekből a dolgokból semmi? Nem lesz csók becezes?
Olyan jó lenne ezeket megőrizni.
Párok akik már régebb óta együtt vannak hogy van?
27 l párom 29 f
2017. febr. 1. 20:41
1/3 anonim válasza:
Ez csak rajtatok múlik. Egy idő után kicsit tudatosabban kell tenni érte, mert nem jön csak úgy magától.
A lángoló érzések azok, amik (kötelezően) elmúlnak idővel, de az egymás iránti odafigyelésnek attól még nem kell elmúlni!
2/3 anonim válasza:
A félelem csak megkeseríti a kapcsolatot. Ha mindketten akarjátok, meg lehet ezt őrizni, de néha nehezebb lesz mint most. Késznek kell lennetek többet beletenni a dologba, időnként olyat tenni, amiért nem jár rögtön viszonzás. És kettőtök között nem lehet az egótok. Nem egyszerű, de megéri.
3/3 anonim válasza:
Nem kell ilyenen parázni. Működik ez magától. Mintha most kezdtük volna, van csók, ölelés, puszi hegyek és szeretkezés is. Pedig már több mint harminc év elröpült együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!