Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudom megőrizni a szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom megőrizni a szerelmet szeretetet?

Figyelt kérdés

1,5 éve vagyok együtt a barátommal. Eddig tökéletes. Van romantika bizalom szeretjük egymást. Kézen fogva séta becenevek ( kicsim kincsem szívem stb).

Gyakran csók puszi. Szex is jó.

Megerto vagyok vele ő is velem (ha pl húzós munka hagyom nem nyaggatom tamogatom) ezt értékeli mondja is.

Csak attól félek hogy azt olvasom hallom hogy ez el fog múlni.

De minden? Nem marad ezekből a dolgokból semmi? Nem lesz csók becezes?

Olyan jó lenne ezeket megőrizni.

Párok akik már régebb óta együtt vannak hogy van?

27 l párom 29 f

2017. febr. 1. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez csak rajtatok múlik. Egy idő után kicsit tudatosabban kell tenni érte, mert nem jön csak úgy magától.

A lángoló érzések azok, amik (kötelezően) elmúlnak idővel, de az egymás iránti odafigyelésnek attól még nem kell elmúlni!

2017. febr. 1. 20:44
 2/3 anonim ***** válasza:
A félelem csak megkeseríti a kapcsolatot. Ha mindketten akarjátok, meg lehet ezt őrizni, de néha nehezebb lesz mint most. Késznek kell lennetek többet beletenni a dologba, időnként olyat tenni, amiért nem jár rögtön viszonzás. És kettőtök között nem lehet az egótok. Nem egyszerű, de megéri.
2017. febr. 1. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem kell ilyenen parázni. Működik ez magától. Mintha most kezdtük volna, van csók, ölelés, puszi hegyek és szeretkezés is. Pedig már több mint harminc év elröpült együtt.
2017. febr. 1. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!