Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek az olyan férfit aki a tenyerén hordoz? Úgy viselkedik veletek mint egy király lányával?
Nem, abszolút nem vonz. Nem szeretem magam sem alacsonyabb, sem magasabbrendűnek érezni konstans egy kapcsolatban. Lehozhatja a csillagokat, de nekem nem igényem a s*ggnyalás, sokkal inkább az, hogy minél közelebb álljon hozzám és társam legyen. Meg eleve nem szeretem a hímestojás bánásmódot. Ami kell, azt megoldom és megszerzem magam, teszem hozzá, nem vagyok feminista, csak ehhez a kis babázáshoz túl önállónak tartom magam. És nem méltó egy férfihez sem ez a viselkedés, de kinek mi.
20n
"50 szál vörös rózsával érkezik a randevúra."
Ha első randi lenne, akkor egy ilyen felfújt, grandiózus, eltúlzott "gesztus" után egészen biztos nem lenne második, szal ja, "tetszene" :D
A rózsás kommenthez meg:
első randira túlzásnak éreznék bármilyen ajándékot, mert ha mégsem úgy jönnek össze a dolgok, baromi kínos, hogy kaptam tőle vmit, de én nem adok semmit, és ki tudja, úgy érzi-e, hogy az adósa vagyok...
Többedik randira sztem szép gesztus a virág, de sztem egy szál többet mond, mint egy háznyi csokor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!